Kako da saznam ono GUE/GUI il kako vec da podesim najbolje za KNIFE onle IP - Counter Strike 1.6 - Extreme ProGaming
hostility
hostility
hostility
hostility
hostility hostility

Author Topic: Kako da saznam ono GUE/GUI il kako vec da podesim najbolje za KNIFE onle IP  (Read 1554 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Na Vi lolka

• EPG New Member
  • *
  • Thank You
  • -Given: 97
  • -Receive: 8
    • Awards
interesuje me podesavanja za graficku, itd vec sta god da je vidim neke tutoriale da treba da se sredi malo za bolju i kvalitetniju sliku itd. al ne znam da nadjem za moj PC sta je nabolje da podesim za samo Knife servere. Nesto sam videla na forumu 10tak podesavanja nekih koji su mi sakrili chet :( i onda sam jedva nasla kako da vratim. Zbog istog postujem da mi neko predlozi kako da podesim CS cfg oko tih parametara koji pisu u cfg. U ovo se ne razumem mnogo, pa trazim neki savet ako iko zna...TY

Offline Banda

• EPG Active Member
  • *
  • Thank You
  • -Given: 19
  • -Receive: 26
    • Awards
prvo mi kazi koju velicinu ekrana imas.... najbolju ces sliku dobiti ako namestis rezoluciju cs-a na native rezoluciju ekrana... meni je native rezolucija 1600x900, tako sam namestio i rezoluciju na cs-u... i slika je fenomenla.. ali ja imam 22" monitor... javi mi koji imas pa da vidim osta mozemo da napravimo ;)
edit: sad sam bolje pogeldao naslov.. tebi treba GUI e sad za knife koji je najbolji to ne znam :/
« Last Edit: May 02, 2013, 08:32:46 PM by Banda »

Offline Na Vi lolka

• EPG New Member
  • *
  • Thank You
    • Awards
Monitor : LG Flatron L1510S

Processor : AMD Althron (tm) II X2 250 Procesor (2 CPUs) ~3.0 GHz
Memory : 4096 MB RAM DDR3 KINGSTON
O.Sistem : Win 7 64-bit (6.1, Build 7600)
Graficka : AMD Radeon HD 6570
Chip Type : ATI display adapter 0x6759
HDD : 500 GB

To je sve sto znam o mom PC da vidim iz nekog predhodnog forum post-a.

Zelim da podesim Grafik setings and Audio il sta god moze jer vidim da pominju svi GUI il kako god al ne znam na internetu da nadjem to za podesavanje boljih performansi za CS. Iskljucivo igram knife zadnjih 8mj tako da bi volela da podesim svoj .cfg malo bolje za ovakvu igru.

Offline Banda

• EPG Active Member
  • *
  • Thank You
    • Awards
malo sam istrazio i saznao da tvoj monitor ima native rezoluciju 1024x728... krenucemo od toga.. namesti tu rezoluciju ako ti nije namestena... tako neces imati ni "skupljenu" ni "razvucenu sliku"....
mozes da probas da skines OrangeBox za nonsteam cs... nisam siguran dali ima da se ubaci.. ali tako ces dobiti hd modele za cs... kazem nisam siguran jer koristim steam cs vec duze vreme i odavno se nisam bavio skinovima/modelima za nonsteam...(ako neko ima steam nemoj da ubacuje nikakve skinove niti custom modele... jer neke Valve Anticheat moze da zameni za skripte i da vam banuje acc... desavalo se mnogima... )
naravno stavi(mada mislim da je vec tako namesteno) OpenGL mod i 32bit sliku... a gamma stavi ili na max ili kako tebi odgovara...
to bi bilo to sto se tice same grafike igrice, ne moze se mnogo ocekivati od igrice koja je izasla odavno...
sad sto se tice GUI-a(Graphic User Interface) iliti korisnickog okruzenja ovde imas svasta na tu temu http://www.cs-gui.com/, ne znam dali znas ali to ce ti samo promeniti izgled pozadine, skor table i tako tih stvari koje se ticu korisnika.... grafika same igrice ostaje onakva kakva je...
ako hoces bolji fps, onda moras da zrtvujes grafiku... imam fps buster u vidu cfg-a... ako hoces dacu ti... ja sam preko toga imao fps oko 700 kad sam uz8imao ss imao sam oko 550 ali to ti nista ne vredi jer taj cfg moze doci do izrazaja samo na 1000fps CW serverima... svi ostali serveri su ograniceni na oko 130 fps-a...
evo SS-a sto se tice fps-a http://img836.imageshack.us/img836/3806/2012122500001r.jpg
to bi bilo to.. posto nisam bas siguran sta si htela ja sam ti ovako opsirno napisao... naravno znas da svaki pokusaj poboljsana performansi igre na knife u vidu cfg sledi ban... i nemoj neko da te nagovori da stavljas bilo koji cfg...
pitaj ako te nesto interesuje...
« Last Edit: May 02, 2013, 09:13:05 PM by Banda »

Offline Christmas

• EPG Active Member
  • *
  • Thank You
  • -Given: 52
  • -Receive: 69
    • Awards
Sa ovakvim konfiguracijama tvog racunara dovoljno je da kucas

rate 25000
cl_updaterate 101
cl_cmdrate 101

ne razumem kakve probleme ti pravi grafika sa takvom grafickom, pogotovo na cs-u ..

Offline BOKISHA

• VIP
  • EPG Experienced Member
  • *
  • Thank You
  • -Given: 344
  • -Receive: 151
  • Awards Dajvers killer EPG Legend EPG Weed
    • Awards
Monitor : LG Flatron L1510S

Processor : AMD Althron (tm) II X2 250 Procesor (2 CPUs) ~3.0 GHz
Memory : 4096 MB RAM DDR3 KINGSTON
O.Sistem : Win 7 64-bit (6.1, Build 7600)
Graficka : AMD Radeon HD 6570
Chip Type : ATI display adapter 0x6759
HDD : 500 GB

Imamo istu konfiguraciju :D

Offline Banda

• EPG Active Member
  • *
  • Thank You
    • Awards
Sa ovakvim konfiguracijama tvog racunara dovoljno je da kucas

rate 25000
cl_updaterate 101
cl_cmdrate 101

ne razumem kakve probleme ti pravi grafika sa takvom grafickom, pogotovo na cs-u ..
to i mene buni.. sto ima dobar komp a zali se na grafiku....
a sto se tice rateova neka pogleda na netu... ta podesavanja zavise od brzine neta... to se uglavnom proracunava.. nece ti parametri svima raditi kako treba... ja imam net 5Mbps i ova podesavanja ja koristim:
rate 25000
sv_rate 25000
sv_cmdrate 101
sv_cmdbackup 6
sv_updaterate 101
sv_resend 6
ex_interp 0.01
Ako ima manju brzinu neka stavi manje vrednosti... a ako ima oko ove moje neka stavi ova slobodno... u svakom slucaju cekamo nju da nam kaze sta je u pitanju..

Offline Na Vi lolka

• EPG New Member
  • *
  • Thank You
    • Awards
bandi i christmasu hvala na komentarima u vidu saveta... a da dodam nemam ja problema sa grafikom uopste lol hv bogu, nego posto sam presla da igram iskljucivo knife. pitala sam za savete u podesavanju boljih performansi samo za knife servere.

laik sam za podesavanja i to su mi pre kolege admini na pab il s ljudima koji su bili u team za turnire mi podesavali ex pc. pa rekoh da pitam dal nesto da menjam po svom pc radi boljih performansi u igri na knife-u.

uglavnom mapa zna nekad da secka i laguje al ping mi je 20-30, a fps je 100 tako da je i to ok.

crazy svaka cast kupili smo super pc lol ja se mogu pohvalim da radi ko da je na speed-u...
« Last Edit: May 22, 2013, 01:03:39 PM by Na Vi lolka »

Offline JANJIC

• EPG Experienced Member
  • *
  • Thank You
  • -Given: 41
  • -Receive: 42
  • Awards EPG Graber EPG Kladioničar EPG Donator Liman
    • Awards
  • [+]0
  • [-]0
  • :lock: