hostility
hostility
hostility
hostility
hostility hostility

Author Topic: rat.  (Read 823 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Hi_im_Wolf69

• EPG Active Member
  • *
  • Thank You
  • -Given: 172
  • -Receive: 74
  • Awards EPG Metalac EPG Retired Staff EPG Muzičar EPG Donator
    • Awards
rat.
« on: February 13, 2014, 02:08:01 PM »
  • [+]0
  • [-]0
  • MA imam ratove i tako te zezancije po kompu koje mi guse procesor i ram. normalno radi radi pa blokira.dignem sistem nista 10 dana tras opet -.-' i sad mi treba neki program za njih da ih istrebim iz kompijutera da me ne smaraju :D

Offline sLaYeR 雄大

• Linux System Administrator
    • EPG Veteran
    • EPG Veteran Member
    • *
    • Thank You
    • -Given: 78
    • -Receive: 417
    • Awards EPG Staff EPG Weed EPG grobar EPG Anime
      • www.epg-hq.heliohost.org
      • Awards
    Re: rat.
    « Reply #1 on: March 09, 2014, 11:08:47 PM »
  • [+]0
  • [-]0
  • Sumnjam da je RAT, jer da jeste ti bi odavno izgubio sve sifre od svega sto imas.
    RAT - remote admin tool, i jedino sto bi u tom slucaju mogao jeste da formatiras hdd i instaliras novi win (postoje i druga resenja ali su previse komplikovana, to je najsigurniji i najjednostavniji nacin).
    Sad me interesuje da li ti je procesor stalno iskoriscen vise nego sto bi trebalo ili jednostavno komp koci? Ako samo komp koci moze da bude neki virus ili da bude do hardware-a.
    U svakom slucaju bih ti preporucio da formatiras hdd zajedno sa svim particijama i instaliras novi win, pa ako ti ni to ne pomogne onda je u pitanju hardware i moraces da odneses kompjuter u servis.

Offline Jopa

• Warum ist er verrückt?
    • VIP
    • EPG Senior Member
    • *
    • Thank You
    • -Given: 376
    • -Receive: 494
    • Awards EPG Staff EPG Dizajner
      • Awards
    « Reply #2 on: March 10, 2014, 12:23:32 AM »
  • [+]0
  • [-]0
  • SMGR

Offline Hi_im_Wolf69

• EPG Active Member
    • *
    • Thank You
    • -Given: 172
    • -Receive: 74
    • Awards EPG Metalac EPG Retired Staff EPG Muzičar EPG Donator
      • Awards
    « Reply #3 on: March 11, 2014, 12:48:42 AM »
  • [+]0
  • [-]0
  • Sumnjam da je RAT, jer da jeste ti bi odavno izgubio sve sifre od svega sto imas.
    RAT - remote admin tool, i jedino sto bi u tom slucaju mogao jeste da formatiras hdd i instaliras novi win (postoje i druga resenja ali su previse komplikovana, to je najsigurniji i najjednostavniji nacin).
    Sad me interesuje da li ti je procesor stalno iskoriscen vise nego sto bi trebalo ili jednostavno komp koci? Ako samo komp koci moze da bude neki virus ili da bude do hardware-a.
    U svakom slucaju bih ti preporucio da formatiras hdd zajedno sa svim particijama i instaliras novi win, pa ako ti ni to ne pomogne onda je u pitanju hardware i moraces da odneses kompjuter u servis.

E moguce da je HDD nisam ceo bio formatiro. samo sam C: hardware nije jer sam stavljo na testiranje sve. tako da je onda do virusa nekog ebenog. Hvala na pomoci :D

hostility
    hostility
    hostility
    hostility