Nick: SGS-elite (S1Nn3R)
IP: 92.244.129.99
Steam: STEAM_0:0:67306015
Vreme: oko 18h
Objasnjenje: Ovako prvo da se izvinim sto sam imao 2 profila i dalje ih imam, verovatno sam to uradio jer nisam znao u tom trenutku lozinku...Ako moze da se izbrise drugi bilo bi super da ne bude posle... E sad ovako, dobio sam ban za skripte i cfg pre mozda 2,3 meseca. Kontaktirao sam NeYa I Radeta da mi pomognu oko unban sto su mi i uradili. Stvarno nzm kako sam dobio unban sa servera i sa foruma posto sam i sa foruma bio banovan... Hvala jos jednom njima sto su mi pomogli mada mi nisu rekli detalje kako sam dobio unban i sa foruma i sa servera... Onda ulazim igram 2 dana na serveru dobijam ban razlog skidanje bana?

Voleo bi headove da mi objasne kako sam prvo dobio unban sa servera i foruma, pa me onda zanima zasto sam dobio ban ?? Ali ljudi stvarno ne igram CS zato sto ocu da budem bolji od drugih itd, igram zbog sebe da se sprdam...
Evo vam moji klipovi pa se uverite da imam samo skill, tj ja nzm da igram 35 hp ja sam acer igrac radim sgs i gs i sprdam se na epg i gotivim da igram na serveru..
Msm stv nzm koga jos moram da molim da prenose vama da ne koristim nikakve citove nikakve skritpe nikakve cfgove, ne razumem... SAD SAM SE ISTRESAO NA VAS, sad mi je lakse... molim djeneta za razumevanje..
Demo: Nzm da li ce vam trebati demo jel pise samo skidanje bana...
http://www.mediafire.com/download/a57997x1ch0nw2m/epg_knife_demo.dem