0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Našao sam mu STEAM ID u logovima.amx_writeban "STEAM_0:0:48654689" 0Dete-bolid.
"TNKU_DaRkGuArD" STEAM_0:0:1976905913 - speed
E zdravo momci i devojke dugo me nije bilo ovde na forumu,usao sam eto na server danas posle ko zna koliko,i zatekao par njih sa distancama i kojekakvim stvarcicama.Posto nije bilo admina,niko nije mogao da reaguje i da ih ukolni iz igre,pa su oni svojevoljno palili svasta.Pojedinac je krenuo mene da '' smara '' da imam rHack,i da ugasim,posto sam steam igrac,i igram ovo vec duze vreme,nemam nista jer mi nije potrebno,ja sam mu rekao da nemam nista i da sam cist.Na to je on rekao da da,izasao vratio se u igru,ali ovaj put je bio non-steam(I on je bio steam igrac ali upalio je na non steam)i lepo upalio distancu.Ja sam pozvao 2 admina na server,ali su mi rekli samo demo moze da pomogde,ja sam sacekao da oni izadju sa servera da bi se ovaj papan od citera opet opustio i krenuo svoju igru sacekao sam i uhvatio ga evo demo pa vi odlucite sta ce te i kako ce te posto ima 2 Cs-a non steam i steam .Nick : GrizliSTEAM ( ovaj non-steam) :STEAM_0:0:679364599DEMO:https://www.sendspace.com/file/ptbheh (Tek sam pred kraj usao u igru i uhvatio ga,tako da slobodno premotajte )Hvala !