0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Dota 2 > LoL
Ne mozes da poredis dve igrice koje nisu slicne,zavisi kako kome odgovara i nemoj da smarate s tim os vas gadjam sovaj heroin sad jeri?
Quote from: Sextasy^ on December 24, 2014, 12:04:54 PMNe mozes da poredis dve igrice koje nisu slicne,zavisi kako kome odgovara i nemoj da smarate s tim os vas gadjam sovaj heroin sad jeri?
Pa normalno da ce postojati razlike izmedju igara, nisu iste igrice nego slicne. Igrao sam i jednu i drugu i negde oko 70% igrice je vise manje isto. Koncept mape je identican, jedina razlika su putanje u sumi. Nexusi/ancienti, kule, kripovi/minionsi, glavni mod(gde se igra competitive) 5v5, fontana, roshan/baron nashor, velike slicnosti izmedju itema i heroja, magije koje levelujes na svakom nivo i ultimate koji levelujes na svakih x- nivoa, neutralni kripovi takodje i jos mnogo stvari. I da, koncept igrice nije uopste drugaciji, obe su zasnovane na WC3 doti samo sto je DotA 2 ista igrica u drugom engine-u, a LoL krenuo kao zasebna igrica. U doti kad se neko nafida nosi ceo game, to isto vazi i za LoL, u ranked mozda i nije takav slucaj, ali to je zato sto niko ne stigne toliko da se nafida u kvalitetnijim mecevima isto vazi i za 5k+ MMR u doti.Ne znam tvoju definiciju community-ja, ali po meni je community najveca slicnost izmedju lola i dote.Ne moras na ovo da odgovaras, bilo mi je dosadno pa reko malo da trolujem, bolje da zavrsimo ovu diskusuju na ovome. I da ne ispadne da hejtujem lol, igrica je odlicna, ali ko sto rekoh bilo mi je dosadno pa sam hteo malo da trolujem
Urose mogo bi da me prihvatis na lol - .-