0 Members and 4 Guests are viewing this topic.
Reinstal ne pomaze?
Mozda jednostavno nije instaliran kako treba... jesi probao neki drugi cs da skines? I koji cs imas?
pretpostavljam da je windows 7 ultimate 64bit?
Po meni.. XP je mnogo bolji za cs.. Ja sada imam win7 ultimate..... A imao sam xp profesional...I isti problem sam imao kada sam tek instal cs..... Instalirao sam v44, i v45 i oni su se nekako pomesali.... o.OSve u svemu sada mi v44 radi kao pre , osim sto mi fps padne na 30 , ali to je zbog mog neta i "super" procesora...
jedan drugar je imao isti problem ali kad je instal ultiamte 64bit-aja imam ultimate 32 i nemam nikakvih problema... cak sta vise brze mi i bolje radi od xp-a koji je manje zahtevan...ja sam nasao ovoneki lik wrote:1) Windows dugme + R (Run box)2) kucajte regedit3) Go to: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Multimedia\SystemProfile4) Tamo se nalazi network performance throttling (kod mene na windows 7 ultimate zove se NetworkThrottlingIndex), default value je 10; namestite na FFFFFFFF hex krajnja vrednost ce biti 0xFFFFFFFF )5) Rebootprobaj mozda ti uspe...EDIT: naravno samo ako je u pitanju windows 7 ultimate 64... nemo jovo da radis ako nije..
Reboot = restartuj kompjuter.
nema na cemu... fora je u tome sto je to cest problem kod 64-bitne verzije ultimate-a... ovo gore sam ja poslao i drugaru... njemu je isto malo sredilo problem.. dok je nekima sredilo skroz... sad najbolje ti je da trazis po guglu sam... nije rekad slucaj da ta vezija sistema nece da pokrene cs kako treba... :/
sad sam malo pretrazio net... koliko vidim problem je u tome sto windwos 7 pokrece vise jezgra za isti proces u igri... probaj da ogranicis igru na samo jedno jezgro evo ti sta sam nasao http://www.pchelpforum.com/xf/threads/counter-strike-1-6-wont-run-on-windows-7-64bit.128403/ ti samo umesto steam.exe(posto pretpostavljam da nemas steam) idi na hl.exe... probaj tako pa vidi...