0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
[21.06 - 11:13] Admin Optimus^ je banovao massiveattack na 0 minuta. Razlog: cfg, a ako nesto nije u redu zali se na forumu. ID: STEAM_0:0:37786771 IP: 79.101.192.153
Ja stvarno ne znam ,tj nmg da shvatim koliko su admini sa knife-a ne informisani! Banovali su me zbog speed-a ,tj lik je imao speed i bio je na serveru,ja sam promenio nick da mi ne kvari skor,tada sam bio prvi na serveru i lik sto je koristio speed stavi moj nick,ja mu kazem da to ne radi,ali dzabe,udje admin i banuje ga! Ja mu kazem(adminu) da sam ja pravi mass i da cu da vratim moj nick,on ocigledno to nije video i kada sam stavio moj nick banovao je mene zbog skidanja bana(to sve sve desilo u 2sec) A JA USTVARI nisam ni izlazio sa servera ,SVE JE OVO BILO NA FORUMU ! UNBAN SAM dobio ali odma cim sam usao na server banovali su me o5 zbog skidanja bana koji ja nisam ni dobio,o5 posaljem demo i o5 me ZIDAR unbanuje(njemu sam poslao p.m sa demo-ima i objasnio celu situaciju) pogledao je sve demoe i unbanovao me je posto ja nisam ni dobio ban za nikakav speed ,ustvari lik je krao moj nick itd itd ,medjutim ne ulazim na server mesec dana i udjem nakon toga ,ADMIN OPTIMUS koji na forumu nije cak ni pogledao demo-e i ne zna da su mi krali nick pocinje da me optuzuje u prvoj sec cim sam usao na server da sam citer i banuje me ,ovo vise nema smisla... opet sam poslao zahtev za unban na forumu posto lik me je ban a samo 1 igraca sam ubio! KAKO JE ON MOGO DA ZNA DA SAM CITER AKO NJEGA NISAM UBIO (DEMO SAM ISTO POSTAVIO NA FORUMU) medjutim dolazi neki lik(verovatno admin) i postavlja liste kada su me 3-4 x banovali zbog skidanja bana !!! A TO JE SVE BILA GRESKA ,njihova greska posto nisu videli na forumu da su me greskom banali... -_- ZIDAR MOLIM TE POSTO ZNAS SITUACIJU RECI IM DA SKINU BAN SA FORUMA,HVALA massiveattack
ZIDAR zna situaciju i mislim da bi trebalo da mi se da imn posto me vec 5x banuju za skidanje bana(a to je bila greska) itd itd )