Honeybee
hostility
hostility
hostility
hostility
hostility hostility

Author Topic: unban please :'D  (Read 1345 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline massiveattack

• EPG New Member
  • *
  • Thank You
  • -Given: 0
  • -Receive: 0
    • Awards
unban please :'D
« on: June 21, 2013, 11:23:54 AM »
  • [+]1
  • [-]0
  • nick massiveattack
    steam id:STEAM_0:0:37786771
    razlog: cfg, ne znam da li je on(admin) ikada koristio strafe...to nije nikakav cit ili cfg :'D to je bind cs-a,i svaki cs to ima , to se nalazi na altu,drzis i skaces i okreces mis u krug i igrac skace i pravi krugove,mada on to najverovatnije vidi prvi put i reko aham cfg i ima da ga banujem :)

demo: http://www.sendspace.com/file/yyoams

tnx :*

Offline NightcoreReality

• Master of Ceremonies
    • EPG Global Moderator
    • EPG Senior Member
    • *
    • Thank You
    • -Given: 160
    • -Receive: 471
    • NT
    • Awards Shinigami Cinema 4D MFB
      • http://eune.op.gg/summoner/userName=fastshot
      • Awards
    Re: unban please :'D
    « Reply #1 on: June 21, 2013, 12:39:18 PM »
  • [+]0
  • [-]0
    [21.06 - 11:13] Admin Optimus^ je banovao massiveattack na 0 minuta. Razlog: cfg, a ako nesto nije u redu zali se na forumu. ID: STEAM_0:0:37786771  IP: 79.101.192.153

Cekamo da se javi admin... HA neka pogledaju demo.. Pozz

Offline massiveattack

• EPG New Member
    • *
    • Thank You
      • Awards
    « Reply #2 on: June 21, 2013, 03:06:20 PM »
  • [+]0
  • [-]0
  • demo nema ni 5 sec :'D zato sto sam usao 10 sec pred kraj jedne mape,krece sledeca mapa i on mi kaze imas cfg i banuje me , a knife igram mnogo dugo :P

Offline hattii;88

• VIP
    • EPG Experienced Member
    • *
    • Thank You
    • -Given: 20
    • -Receive: 179
    • Awards EPG Retired Staff
      • Awards
    « Reply #3 on: June 21, 2013, 03:19:15 PM »
  • [+]0
  • [-]0
  • massiveattack.    .........   speed perm

' wee[D] ^| massiveattack  - Speed. (za stalno).

' wee[D] ^| massiveattack  - skidanje bana. (za stalno).

Ti si bio u klanu sa wizzardom?

Pitam, cisto da znam. Posto imas isti nick kao ovaj lik koji je banovan nekoliko puta perma. A mozda si to ti.

Offline 4x4=12

• EPG Veteran
    • EPG Experienced Member
    • *
    • Thank You
    • -Given: 47
    • -Receive: 262
    • Meowingtons
    • Awards [D] Faraon Premračni PRO LAVA DAJVERS EPG Retired Staff (ljubicasta) Previse lenj 2
      • Awards
    « Reply #4 on: June 21, 2013, 04:54:33 PM »
  • [+]0
  • [-]0
  • bas i nije toliiiko cest nick pa da bude neko drugi  :oumajgad:

Offline massiveattack

• EPG New Member
    • *
    • Thank You
      • Awards
    « Reply #5 on: June 22, 2013, 10:36:37 AM »
  • [+]0
  • [-]0
  • Ja stvarno ne znam ,tj nmg da shvatim koliko su admini sa knife-a ne informisani! Banovali su me zbog speed-a ,tj lik je imao speed i bio je na serveru,ja sam promenio nick da mi ne kvari skor,tada sam bio prvi na serveru i lik sto je koristio speed stavi moj nick,ja mu kazem da to ne radi,ali dzabe,udje admin i banuje ga! Ja mu kazem(adminu) da sam ja pravi mass i da cu da vratim moj nick,on ocigledno to nije video i kada sam stavio moj nick banovao je mene  zbog skidanja bana(to sve sve desilo u 2sec) A JA USTVARI nisam ni izlazio sa servera ,SVE JE OVO BILO NA FORUMU ! UNBAN SAM dobio ali odma cim sam usao na server banovali su me o5 zbog skidanja bana koji ja nisam ni dobio,o5 posaljem demo i o5 me ZIDAR unbanuje(njemu sam poslao p.m sa demo-ima i objasnio celu situaciju) pogledao je sve demoe i unbanovao me je posto ja nisam ni dobio ban za nikakav speed ,ustvari lik je krao moj nick itd itd ,medjutim ne ulazim na server mesec dana i udjem nakon toga ,ADMIN OPTIMUS koji na forumu nije cak ni pogledao demo-e i ne zna da su mi krali nick pocinje da me optuzuje u prvoj sec cim sam usao na server da sam citer i banuje me ,ovo vise nema smisla... opet sam poslao zahtev za unban na forumu posto lik me je ban a samo 1 igraca sam ubio! KAKO JE ON MOGO DA ZNA DA SAM CITER AKO NJEGA NISAM UBIO (DEMO SAM ISTO POSTAVIO NA FORUMU) medjutim dolazi neki lik(verovatno admin) i postavlja liste kada su me 3-4 x banovali zbog skidanja bana !!! A TO JE SVE BILA GRESKA ,njihova greska posto nisu videli na forumu da su me greskom banali... -_- ZIDAR MOLIM TE POSTO ZNAS SITUACIJU RECI IM DA SKINU BAN SA FORUMA,HVALA massiveattack

Offline hattii;88

• VIP
    • EPG Experienced Member
    • *
    • Thank You
    • -Given: 20
    • -Receive: 179
    • Awards EPG Retired Staff
      • Awards
    « Reply #6 on: June 22, 2013, 10:49:43 AM »
  • [+]0
  • [-]0
  • Zasto nisi jednostavno promenio nick?? Vidis da ti neko krade nick? Ne kriziraj, nego LEPO prijavis. Ti si cak imao neki ban od alexa ako se dobro secam, zato sto si mnogo smarao? I ako nisi znao, admin moze da gleda oba tima kad umre, bez obzira u kom se nalazi. Specao te je verovatno, video da imas cfg i ban te je. I izgleda da nije bio siguran, a to je stvarno retko. A ti si dosao na forum sa kojeg si banovan.
    « Last Edit: June 22, 2013, 10:51:35 AM by hattress. »

Offline 4x4=12

• EPG Veteran
    • EPG Experienced Member
    • *
    • Thank You
    • -Given: 47
    • -Receive: 262
    • Meowingtons
    • Awards [D] Faraon Premračni PRO LAVA DAJVERS EPG Retired Staff (ljubicasta) Previse lenj 2
      • Awards
    « Reply #7 on: June 22, 2013, 12:08:40 PM »
  • [+]0
  • [-]0
  • da, promeniti nick je sigurno bilo komplikovano...

Offline ZIDAR

• EPG Veteran
    • EPG Senior Member
    • *
    • Thank You
    • -Given: 2296
    • -Receive: 1814
    • Awards EPG Car [D] Kyokushinkai PRO LAVA DAJVERS EPG Staff
      • Awards
    « Reply #8 on: June 22, 2013, 07:13:45 PM »
  • [+]0
  • [-]0
  • Ja stvarno ne znam ,tj nmg da shvatim koliko su admini sa knife-a ne informisani! Banovali su me zbog speed-a ,tj lik je imao speed i bio je na serveru,ja sam promenio nick da mi ne kvari skor,tada sam bio prvi na serveru i lik sto je koristio speed stavi moj nick,ja mu kazem da to ne radi,ali dzabe,udje admin i banuje ga! Ja mu kazem(adminu) da sam ja pravi mass i da cu da vratim moj nick,on ocigledno to nije video i kada sam stavio moj nick banovao je mene  zbog skidanja bana(to sve sve desilo u 2sec) A JA USTVARI nisam ni izlazio sa servera ,SVE JE OVO BILO NA FORUMU ! UNBAN SAM dobio ali odma cim sam usao na server banovali su me o5 zbog skidanja bana koji ja nisam ni dobio,o5 posaljem demo i o5 me ZIDAR unbanuje(njemu sam poslao p.m sa demo-ima i objasnio celu situaciju) pogledao je sve demoe i unbanovao me je posto ja nisam ni dobio ban za nikakav speed ,ustvari lik je krao moj nick itd itd ,medjutim ne ulazim na server mesec dana i udjem nakon toga ,ADMIN OPTIMUS koji na forumu nije cak ni pogledao demo-e i ne zna da su mi krali nick pocinje da me optuzuje u prvoj sec cim sam usao na server da sam citer i banuje me ,ovo vise nema smisla... opet sam poslao zahtev za unban na forumu posto lik me je ban a samo 1 igraca sam ubio! KAKO JE ON MOGO DA ZNA DA SAM CITER AKO NJEGA NISAM UBIO (DEMO SAM ISTO POSTAVIO NA FORUMU) medjutim dolazi neki lik(verovatno admin) i postavlja liste kada su me 3-4 x banovali zbog skidanja bana !!! A TO JE SVE BILA GRESKA ,njihova greska posto nisu videli na forumu da su me greskom banali... -_- ZIDAR MOLIM TE POSTO ZNAS SITUACIJU RECI IM DA SKINU BAN SA FORUMA,HVALA massiveattack
    http://www.epg-hq.heliohost.org/forum/index.php?topic=3824.0

Offline massiveattack

• EPG New Member
    • *
    • Thank You
      • Awards
    « Reply #9 on: June 22, 2013, 10:16:38 PM »
  • [+]0
  • [-]0
  • brt ja njega nisam ubio(Optimusa) ,ubio sam jednog lika i zavrsila se mapa, uradio sam ono na alt (valjda neko zna za +strafe) ono kad se vrti u krug ,on je to video i poceo da mi prica da imam cit i da imam cfg(a to svaki cs ima-_-) ja nisam ni stigo da mu objasnim o cemu se radi,pocinje druga mapa i u 10sec dobijam ban.... ako misis da se videlo ono kad se ukljuci cfg ono zelenim slovima npr: [nikola cfg loaded] to se nije videlo posto ne koristim nista... ja jesam onaj weed massive koga su banovali pre,samo sto sam promenio mail posto nisam mogao da udjem preko onog starog..  ZIDAR zna situaciju i mislim da bi trebalo da mi se da imn posto me vec 5x banuju za skidanje bana(a to je bila greska) itd itd :)))

Offline ZIDAR

• EPG Veteran
    • EPG Senior Member
    • *
    • Thank You
      • Awards
    « Reply #10 on: June 22, 2013, 10:27:20 PM »
  • [+]0
  • [-]0
  • ZIDAR zna situaciju i mislim da bi trebalo da mi se da imn posto me vec 5x banuju za skidanje bana(a to je bila greska) itd itd :)))

ZIDAR zna samo onoliko koliko je napisao. O tvom unbanu odlučuje ili admin koji te je banovao ili Head Admini.

Offline massiveattack

• EPG New Member
    • *
    • Thank You
      • Awards
    « Reply #11 on: June 23, 2013, 12:26:27 AM »
  • [+]0
  • [-]0
  • pa to :) pa kad ce da udje taj admin da pogleda demo i da se izjasni? 0___o posto ovo stoji ceo dan a njega nema ,ako nije reg. molim head admine da sagledaju situaciju i da sto brze reaguju ..

Offline ZIDAR

• EPG Veteran
    • EPG Senior Member
    • *
    • Thank You
      • Awards
    « Reply #12 on: June 23, 2013, 12:41:31 AM »
  • [+]0
  • [-]0

• Offline Djene

• EPG Veteran
    • EPG Experienced Member
    • *
    • Thank You
    • -Given: 168
    • -Receive: 424
    • Awards EPG Staff EPG Donator
      • Awards
    « Reply #13 on: June 23, 2013, 01:00:34 AM »
  • [+]0
  • [-]0
  • Imamo problem opti je nestao u smislu da ga nisam video dva dana na fb nesto se desilo cim ga uhvatim recicu mu za ovo strpi se samo malo

Offline Ica 101

• EPG Active Member
    • *
    • Thank You
    • -Receive: 24
      • Awards
    « Reply #14 on: June 23, 2013, 01:35:54 PM »
  • [+]0
  • [-]0
  • Sto se tice cfg-a vecina admina je ne iskusna po ovom pitanju banuju kako im je volja ja licno mislim da nisi koristio nista jer da si koristio ne bi se ovoliko pravdao

« Last Edit: June 23, 2013, 01:37:35 PM by Ica 101 »