Žalbe na rad admina - page 10 - EPG Knife Arena [R.I.P Flutist] | 193.104.68.45:27023 - Extreme ProGaming
hostility
hostility
hostility
hostility
hostility hostility

Author Topic: Žalbe na rad admina  (Read 89056 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline BubbleSTYLE

• EPG New Member
  • *
  • Thank You
  • -Given: 0
  • -Receive: 1
    • Awards
Re: Zalba na rad admina
« Reply #135 on: August 09, 2012, 04:24:50 PM »
  • [+]0
  • [-]0
  • ja nikakvu kaznu nisam trebao dobit jer nisam ni 1 pravilo preksio.
    kad si me ti ubio grabom onda sam psovao, ali da me nisi ti prvi dirao ne bi do ovoga doslo.
    Ako je neko tebe psovao u ovom slucaju yanko, onda si mu trebao dati ban sa razlogom "Zabranjeno psovanje".
    a ti se spusatas u najnizi nivo, vredjas njega.
    fino na pravilima pise
    Zabranjeno Psovanje,vredjane... = Kazna admina.
    Ali dobro ti se dzabe pravadas, ja samo cekam sta ce head admini odlucit.

Offline The OnLy OnE Koljach

• EPG Experienced Member
    • *
    • Thank You
    • -Given: 1
    • -Receive: 11
    • Awards EPG Retired Staff EPG Ninja EPG Pro EPG Legend
      • Awards
    « Reply #136 on: August 09, 2012, 05:19:02 PM »
  • [+]0
  • [-]0
  • Nisam u potpunosti razumeo razlog slapa sa grabom ali posto si rekao "Sto si me ubio idiote jedan" to je meni dovoljan razlog za kik a cak i ban... I verovatno je imao razloga za grab jer nije mlad admin zna odlicno kako se adminise odavno je tu... Objasni lepo sta se desilo ako je on pogresio obraticemu se paznja na to... Ban ce da istekne tako da ne moras da brines... I sta god da ti uradi admin nikako ali nikako ne smes da vredjas admina lepo mozes da pitas zasto sam killovan ili zasto si me grab nisam nista uradio i on ce ti na miran nacin objasniti u cemu je stvar... Koliko sam razumeo radio si bhop ka igracu sad ne razumem jel ispred tebe ili pored bio tvoj igrac i klali su se ili je bio sam o.O... Ukoliko je bio sam ok a ako je neko imao sa njim onda je admin pretpostavio da si krenuo 2v1 sto je i logicno isto tako bi i ja postupio... Stani u red i cekaj radi bhop na otvorenom gde se ne kolju ne ometaj igru.... Toliko

Offline ZIDAR

• EPG Veteran
    • EPG Senior Member
    • *
    • Thank You
    • -Given: 2296
    • -Receive: 1814
    • Awards EPG Car [D] Kyokushinkai PRO LAVA DAJVERS EPG Staff
      • Awards
    « Reply #137 on: August 09, 2012, 05:36:44 PM »
  • [+]0
  • [-]0

• Offline SonyV

• EPG New Member
    • *
    • Thank You
    • -Receive: 0
      • Awards
    « Reply #138 on: August 09, 2012, 06:44:16 PM »
  • [+]0
  • [-]0
  • Ukoliko nemas prijavu za nekog admina kao sto sam i pre rekao nemas razloga vise da pises ovde... Lepo sam rekao da se ovde prijavljuju admini pojedinacko a ukoliko mislis da ces bolje da radis posao od vecine ovde dacu ti admina pa da vidim kolko ces ti da budes na serveru... Ukapiraj neke stvari leto je lepo vreme ribe po gradu bazeni otoreni sezona odmora idu ljudi na more nisu tolke budale da sede pored kompa ceo dan i da trace vreme na igrice.... Bilo ili nebilo admina citera ce uvek biti tako da budem li video jos jedan ovako bzvz post sledeci ko postavi dobija warn pred ban .... I moji admini rade kako treba razumem ja sto nema admina na serveru ali takva je situacija kakva je sta da se radi... Igraj kad udje citer pozovi nekog ko je dostupan uzmi od nekih admina skajp ako se bas tolko cimas i pozovi ih da banuju... Sto se tice davanje admina na steam videcemo odredjenima da damo zbog ovakvih situacija.... Toliko....

Sve to i ja radim normalno kao i ostali i znam da je leto itd...ali nemate vi 5 admina pa da je to razlog ja igram na ovom serveru od kako znam za knife i znam da situacija nikada nije bila gora a stvar je u adminima,umesto da nekako nagradite ove admine koji bar ulaze na server kao Plava unija Beograd on decko dobio kaznu nekakvu lol ne valja vam to...

Sve vise igraci pocinju da koriste kao odbranu speed i tako zbog jednog balavca upale jos njih 4...A posto tako lepo razmisljas o "Budalama koje sede ceo dan za kompom i trace vreme" daj tako tim budala admine...Vise se ne cimam oko speed-a ;) bas upravo skidam jedan :)

(ocekujem warn potom i ban posto se zalim na sve admine ;) Toliko)

Offline BubbleSTYLE

• EPG New Member
    • *
    • Thank You
    • -Receive: 1
      • Awards
    « Reply #139 on: August 09, 2012, 07:48:12 PM »
  • [+]0
  • [-]0
  • Nisam u potpunosti razumeo razlog slapa sa grabom ali posto si rekao "Sto si me ubio idiote jedan" to je meni dovoljan razlog za kik a cak i ban... I verovatno je imao razloga za grab jer nije mlad admin zna odlicno kako se adminise odavno je tu... Objasni lepo sta se desilo ako je on pogresio obraticemu se paznja na to... Ban ce da istekne tako da ne moras da brines... I sta god da ti uradi admin nikako ali nikako ne smes da vredjas admina lepo mozes da pitas zasto sam killovan ili zasto si me grab nisam nista uradio i on ce ti na miran nacin objasniti u cemu je stvar... Koliko sam razumeo radio si bhop ka igracu sad ne razumem jel ispred tebe ili pored bio tvoj igrac i klali su se ili je bio sam o.O... Ukoliko je bio sam ok a ako je neko imao sa njim onda je admin pretpostavio da si krenuo 2v1 sto je i logicno isto tako bi i ja postupio... Stani u red i cekaj radi bhop na otvorenom gde se ne kolju ne ometaj igru.... Toliko
    Jeste upravu si da sam zasluzeno dobio kick, ali da on mene nije dirao prvi ( bez razloga ) ja tad ne bi to napisao adminu, u to sam i vise nego siguran.
    Igrac sa nikim se nije klao "trenutno" nego je krenuo valjda da se kolje sa nekim, a ja sam za njim mozda 10 m iza njega bhopom, on se okrenuo ka meni i tad sam ja ubijen od graba.. meni je bilo krivo i iznerivao se i to mu na sekundu napisao.
    Ali opet kazem da on nije tako postupijo ni ja ne bi mu rekao idiote.
    Ja necu dalje da se raspravljam sa nikim, zelim da igram na Vasem serveru jer je ovo jedini normalan knife server. ( bez nekih glupih modova).
    poz

Offline 4x4=12

• EPG Veteran
    • EPG Experienced Member
    • *
    • Thank You
    • -Given: 47
    • -Receive: 262
    • Meowingtons
    • Awards [D] Faraon Premračni PRO LAVA DAJVERS Previse lenj 2 EPG Retired Staff (ljubicasta)
      • Awards
    « Reply #140 on: August 09, 2012, 09:00:17 PM »
  • [+]0
  • [-]0
  • par cinjenica:

- ako IMAS speed na svom racunaru, ti si botina koja zasluzuje perm. Iz bilo kog razloga da ga imas - perm.
    Nije opravdanje za to da budes debil - jer su svi ostali debili.
    - zaliti se za KICK je stvarno smesno. Jel to sad znaci da i kad slucajno kikujemo nekoga - to mora da se pojavi na forumu??
    - admina ima malo, premalo na serveru, ako si pravi igrac ti ces im pomoci, a ne zaliti se za gluposti. To sto napises adminima na chat: "ALOOOO banuj ovoga i ovoga, 2 na 1" to ne znaci nista. Svaki normalan admin ce verovati samo svojim ocima.
    - da dodam jos: ovo sto sam gore napisao za speed, vazi i za bilo kakav cfg, wh, lj hack, i sta god. Ja primetim mnoge koji pale cfg-ove, i bez ikakvog cekanja ili objasnjenja dajem 5000 mina, dinamicki. Za speed ide perm. Ovi sto pale cfg - nikada ni ne dozive da se pojave na forumu, dole u temi "Banovani igrac i black lista blabla" jer nema potrebe prosto - imao si cfg, speed, wh, hack - cao.

Svim cfgerima (i prikrivenim cfgerima) - sto se mene licno tice, dovoljno je samo da IZJAVIS da imas cfg - ja cu te docekati sa mojih lepih 5000 dyn-a.

jos jedan edit: cela ta prica sa cfg-om (nevezano za ovaj kick i zalbu za kick) je postala jako dosadna, mislimda bi svi old skul admini trebali da imaju slobodu i da banuju botine koji i PITAJU kako da nadju cfg.... Toliko.
    « Last Edit: August 09, 2012, 09:03:45 PM by eyesburn »

Offline YFCB

• EPG Active Member
    • *
    • Thank You
    • -Given: 28
    • -Receive: 35
    • Furam giju i neprobojni sako.
    • Awards EPG Weed Blue Union 1994 EPG Retired Staff EPG Donator
      • Awards
    « Reply #141 on: August 09, 2012, 09:05:29 PM »
  • [+]0
  • [-]0
  • kao prvo ja sam bio na drugom delu mape 2 igraca su se klala i nisam mogao da vidim kolika je razdaljina kad ovaj radi bhop tamo pored...
    kao drugo ovom je bio razlog majmune mali jer me ovaj pre toga iznervirao a ovaj je dobio samo kick..
    i kao trece majmun je opisna rec nije uvreda :D

Offline ZIDAR

• EPG Veteran
    • EPG Senior Member
    • *
    • Thank You
      • Awards
    « Reply #142 on: August 09, 2012, 09:41:15 PM »
  • [+]0
  • [-]0
  • Eto, nema bhopa u blizini drugih igraca jer imamo pravilo da je zabranjeno klanje iz bhop-a. Unija je dobro postupio.

I minus je opisna rec :D Jesi jedan od nasih najboljih admina, ali minus ostaje :spank:

Offline eQuilibriuM.

• EPG Active Member
    • *
    • Thank You
    • -Receive: 0
    • :trollface:
    • Awards EPG Retired Staff
      • Awards
    « Reply #143 on: August 10, 2012, 02:45:34 AM »
  • [+]0
  • [-]0
  • nisam znao da je dozvoljen ban za cfg, koliko se secam ja sam zbog toga dobio svoj prvi i jedini minus. osim ako mi niste dodali za ne placanje, ne pojavljivanje, za nanovo seksualno opredeljenje i slicno.

Offline The OnLy OnE Koljach

• EPG Experienced Member
    • *
    • Thank You
    • -Given: 1
    • -Receive: 11
    • Awards EPG Retired Staff EPG Ninja EPG Pro EPG Legend
      • Awards
    « Reply #144 on: August 10, 2012, 09:02:45 AM »
  • [+]0
  • [-]0
  • nisam znao da je dozvoljen ban za cfg, koliko se secam ja sam zbog toga dobio svoj prvi i jedini minus. osim ako mi niste dodali za ne placanje, ne pojavljivanje, za nanovo seksualno opredeljenje i slicno.

Opet si oslepeo citas li ti sta pise samo old school admini xD ahahah ti si nab :P salim se skorije uvedeno xD

Offline Bhopz.

• EPG Veteran Member
    • *
    • Thank You
    • -Given: 51
    • -Receive: 66
    • Awards EPG Retired Staff EPG Dubstep EPG Anime
      • Awards
    « Reply #145 on: August 10, 2012, 12:15:33 PM »
  • [+]0
  • [-]0
  • bilo je i vreme, sad cu da ih kidam.

Offline YFCB

• EPG Active Member
    • *
    • Thank You
    • -Given: 28
    • -Receive: 35
    • Furam giju i neprobojni sako.
    • Awards EPG Weed Blue Union 1994 EPG Retired Staff EPG Donator
      • Awards
    « Reply #146 on: August 10, 2012, 12:58:19 PM »
  • [+]0
  • [-]0
  • bilo je i vreme, sad cu da ih kidam.

a ko je rekao da si ti old skul? :D

Offline ZIDAR

• EPG Veteran
    • EPG Senior Member
    • *
    • Thank You
      • Awards
    « Reply #147 on: August 10, 2012, 01:05:07 PM »
  • [+]0
  • [-]0

http://www.epg-hq.heliohost.org/forum/index.php?topic=1832.0

Čitajte malo :spank:

Offline sLaYeR 雄大

• Linux System Administrator
    • EPG Veteran
    • EPG Veteran Member
    • *
    • Thank You
    • -Given: 78
    • -Receive: 417
    • Awards EPG Staff EPG Weed EPG grobar EPG Anime
      • www.epg-hq.heliohost.org
      • Awards
    « Reply #148 on: August 10, 2012, 02:09:45 PM »
  • [+]0
  • [-]0
  • Ja isto mislim da treba prodati onaj kukuruz. :traktor:

Offline 4x4=12

• EPG Veteran
    • EPG Experienced Member
    • *
    • Thank You
    • -Given: 47
    • -Receive: 262
    • Meowingtons
    • Awards [D] Faraon Premračni PRO LAVA DAJVERS Previse lenj 2 EPG Retired Staff (ljubicasta)
      • Awards
    « Reply #149 on: August 10, 2012, 02:43:37 PM »
  • [+]0
  • [-]0
  • Kao da ce sad neko STVARNO da procita ceo onaj roman u pravilima  :doh: