0 Members and 3 Guests are viewing this topic.
I da neko ima dd skriptu, objasni mi, molim te, koja je razlika ako koristis Scroll + Ctrl ili prosto sa skriptom stisnes samo 1 dugme? To cak isto izgleda i ne moze da se provali da li neko ima skriptu ili ne, zato, ne pametuj tu, kako moze da se prepozna, a admin ne moze..
Samo sam rekao da ne postoji razlika izmedju dd skripte i obicnog "skrolanja" i da ne moze da se primeti, sto si ti rekao da si primetio, nisam rekao da opravdavam skripte, bas naprotiv, banovao sam brdo skriptasa.. DD skripta je neprimetna, ako hoces mogu ti dokazati na nekom serveru koji je prazan.
-.- Kao prvo nismo se raspravljali nego si se ti raspravljao a kao drugo dobio si ban zbog vredjanja komjunitija i vredjanja mene i unban neces dobiti zbog ovog , zalio si se da igrac ima dd i da ga permujem a ja sam ti rekao da ne mozes da budes siguran, a onda si ti odg da nemam pojma da adminisem , e ja sam ti onda lepo rekao aki imas primedbe ili zelis da se zalis da ides na forum u slobodno se zali.. Onda si ti meni bezobrazno odgovorio nisam ja u vasoj zajednici sto se odnosi na epg... Da ne prepricavam celu pricu ono sto se desilo na serveru i razlog bana moze da ti potvrdi plavusa i ona je bila tu...EDIT : A da i to sto si me stalno vredjao kako ne znam da pisem i to isto ... Unban neces dobiti tako da nemoj da se nadas nicemu... Hvala
Quote from: The OnLy OnE Koljach on October 02, 2011, 09:46:33 PM-.- Kao prvo nismo se raspravljali nego si se ti raspravljao a kao drugo dobio si ban zbog vredjanja komjunitija i vredjanja mene i unban neces dobiti zbog ovog , zalio si se da igrac ima dd i da ga permujem a ja sam ti rekao da ne mozes da budes siguran, a onda si ti odg da nemam pojma da adminisem , e ja sam ti onda lepo rekao aki imas primedbe ili zelis da se zalis da ides na forum u slobodno se zali.. Onda si ti meni bezobrazno odgovorio nisam ja u vasoj zajednici sto se odnosi na epg... Da ne prepricavam celu pricu ono sto se desilo na serveru i razlog bana moze da ti potvrdi plavusa i ona je bila tu...EDIT : A da i to sto si me stalno vredjao kako ne znam da pisem i to isto ... Unban neces dobiti tako da nemoj da se nadas nicemu... HvalaKao 1. Da li sam trazio unban ?Kao 2. Posao admina obavljas ocajno.Kao 3. Ne znas da pises i ja sam ti skrenuo paznju na to, a ti si na to reagovao gagom ko da sam ti majku opsovao.Kao 4. "Nisam clan vase zajednice" je tebi bezobrazno ?Kao 5. BravoOvo je moj poslenji post na ovu temu cao.
bio neki WTF 4 fun i ovi se lepe idu 2 na 1 kolju sa ledja nema sta ne rade jos i wtf 4 fun ide s ledja i 2 na 1