0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Imam kritiku na rad admina "ADIDAS-JANA" ili kako vec.. 70% vremena ne prati igru, ignorise prijave (bar od mene), kad joj kazem da igrac ima skriptu niti ga proverava niti banuje, samo nastavi da se dopisuje sa par likova na asay i do vidjenja.. Gde nalazite ove admine -. -
Soul znam sta sam napisao.. A ponovicu, napisao sam joj na chat da banuje igraca za skriptu, nista uradila nije samo je nastavila da se dopisuje sa nekim JUST DO IT.
Da se razumemo, meni ne smeta sto se vi grabujete, pored tog zabavljanja, pogledajte malo igru, nemojte cekati da samo prijave, koliko puta ostanem sam od mojih, i njih 4-5 na mene, i to trebam da prijavim?
ray - za skriptu teko da iko sme da te poslusa, ne umeju jednostavno, i misle da ce izgubiti admina ako banujum a nisu sigurni da je trebalo.Meni to nikada nije bilo jasno, svako ima pravo da pogresi, permujes kad pomislis da neko nesto ima, nece te niko pojesti ako se ispostavi da nema. Mada opet, UVEK se vidi ko ima a ko nema. I treba verovati starijim igracima, ex adminima i tako dalje.