0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Sto mi onda niste skinuli admina tih 50 puta kada sam trazila, nego onda kada nemate razloga? Dobila sam ban jer sam joj na skajpu napisala jedi pou sta? A i onako nisam to pisala njoj nego tebi jer ti visis na njenom skajpu... Uglavnom nemam nikakve ss-ove za ovu situaciju, samo sam trazila odgovor i objasnjenje za moju "kaznu" Ali ako vam je toliko tesko da se bakcete oko mene, nema nikakvih problema
Ne kapiram ovo sada, skinuli ste joj admina i banovali sa forum ceta ? Na skajpu ne zelite da joj date objasnjenje zasto ste to uradili i sada kazes ' Tako da ne vidim u cemu je problem' ? Haj' ti koji imas 20 i nesto godina sa malo razuma objasni joj. Ona nije nista drugo pored objasnjenja htela, a vi joj odgovarate sa 'Moze mi se' - Sto ce bilo ko shvatiti kao da izigrava boga. SS toga mogu i ja da dam jer je i meni napisala isto to. + Ona je Head admin Knife Arene, ne ClanWar-a i mislim da bi trebala kontaktirati Head admina Urosa pre nego sto skida bilo kome admina sa CW-a. Cisto bezobrazno i od tebe i od nje.
Nebitno kakva je psovka vec kome je upucena. Mozda su oni tolerantniji od mene ali ja to ne dozvoljavam i tu nema rasprave, a pogotovo ne zalbe.