Žalbe na rad admina - page 26 - EPG Knife Arena [R.I.P Flutist] | 193.104.68.45:27023 - Extreme ProGaming 
hostility
hostility
hostility
hostility
hostility hostility

Author Topic: Žalbe na rad admina  (Read 89141 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Milica^^

• EPG New Member
  • *
  • Thank You
  • -Given: 34
  • -Receive: 41
  • You're my end and my beginning
    • Awards
Re: Žalbe na rad admina
« Reply #375 on: August 22, 2014, 11:20:23 AM »
  • [+]1
  • [-]3
  •  Zalim se na admina [ADIDAS]-Jana.^^  i volela bih da dobijem neke informacije, koje mi nisu jasne u vezi cele one "pobune" koja se desavala protekla dva dana. Sam problem sa Janom je da glumi Boga na serveru i van njega, i kada lepo postavim pitanje dobijam odgovore, tipa "moze mi se", "zato sto ja tako hocu" ako me zanima objasnjenje "ti to ni ne treba da znas" Ali posto sam i ja zakacena u celoj onog "pobuni" bez, meni poznatog, razloga, zelela bih da mi se to objasni. Pesmu je napisala Marijana, ja nemam nikakve veze sa tim, ali sam opet kaznjena. Zelim da znam zasto je to tako, dobijam drske odgovore... Uglavnom od kako sam ovde na EPG-u govorite kako niko nema pravo da glumi Boga na serveru, a onda svako radi sta mu odgovara u odredjenom trenutku, i kakve je ko volje... Ja znam da ovim nista necu postici, ali bih iskreno volela bar neku reakciju (ipak, svi koji se zale Jani na skajpu dobiju odgovor "zali se na forumu" pa eto) Skida mi se admin, banuju me sa ceta, pri tome ja ni ne znam zbog cega. To sto sam ja dobra sa Marijanom ne znaci nista, i ne mozete sami da zakljucujete neke stvari pre prethodne provere. Zahvalna unapred.

Offline S|lencE

• EPG Veteran
    • EPG Experienced Member
    • *
    • Thank You
    • -Given: 289
    • -Receive: 762
    • Dattebayo!
    • Awards Enjoy the silencE EPG Staff EPG Donator
      • Awards
    « Reply #376 on: August 22, 2014, 12:53:16 PM »
  • [+]0
  • [-]1
  • Idemo po nekim pravilima :x

Tako da ovo ne bih trebao da razmatram, ali ok.
    Sto se tice toga da glumi Boga na serveru, navedi primer?
    Sve ovo sto si navela je sa skajpa (Kao sto znate, sve prepirke i ostalo se resavaju preko toga, posto to nema veze sa forumom i serverom), a ako zelis vec tako. Citiraj sta si ti njoj prva poslala, da vidimo tvoje zrelo ponasanje. Ona ti nije ni jednom uzvratila i ako si ti nastavila sa provokacijama 'jedi pou, glupa si, nema pileta da ti smislja, boli mene kurac za vaseg admina' itd.
    Inace, meni si licno 50 puta trazila da ti skinem admina. Tako da ne vidim u cemu je problem.

Offline Milica^^

• EPG New Member
    • *
    • Thank You
    • -Given: 34
    • -Receive: 41
    • You're my end and my beginning
      • Awards
    « Reply #377 on: August 22, 2014, 01:13:09 PM »
  • [+]0
  • [-]1
  • Sto mi onda niste skinuli admina tih 50 puta kada sam trazila, nego onda kada nemate razloga? Dobila sam ban jer sam joj na skajpu napisala jedi pou sta? A i onako nisam to pisala njoj nego tebi jer ti visis na njenom skajpu... Uglavnom nemam nikakve ss-ove za ovu situaciju, samo sam trazila odgovor i objasnjenje za moju "kaznu" Ali ako vam je toliko tesko da se bakcete oko mene, nema nikakvih problema

Offline Soul Eater

• EPG New Member
    • *
    • Thank You
    • -Given: 21
    • -Receive: 21
      • Awards
    « Reply #378 on: August 22, 2014, 01:23:45 PM »
  • [+]0
  • [-]0
  • Ne kapiram ovo sada, skinuli ste joj admina i banovali sa forum ceta ? Na skajpu ne zelite da joj date objasnjenje zasto ste to uradili i sada kazes ' Tako da ne vidim u cemu je problem' ? Haj' ti koji imas 20 i nesto godina sa malo razuma objasni joj. Ona nije nista drugo pored objasnjenja htela, a vi joj odgovarate sa 'Moze mi se' - Sto ce bilo ko shvatiti kao da izigrava boga. SS toga mogu i ja da dam jer je i meni napisala isto to. + Ona je Head admin Knife Arene, ne ClanWar-a i mislim da bi trebala kontaktirati Head admina Urosa pre nego sto skida bilo kome admina sa CW-a. Cisto bezobrazno i od tebe i od nje.

Offline Jane

• EPG Veteran
    • EPG Experienced Member
    • *
    • Thank You
    • -Given: 380
    • -Receive: 448
      • Awards
    « Reply #379 on: August 22, 2014, 01:54:02 PM »
  • [+]3
  • [-]1
  • Sto mi onda niste skinuli admina tih 50 puta kada sam trazila, nego onda kada nemate razloga? Dobila sam ban jer sam joj na skajpu napisala jedi pou sta? A i onako nisam to pisala njoj nego tebi jer ti visis na njenom skajpu... Uglavnom nemam nikakve ss-ove za ovu situaciju, samo sam trazila odgovor i objasnjenje za moju "kaznu" Ali ako vam je toliko tesko da se bakcete oko mene, nema nikakvih problema
    Ne kapiram ovo sada, skinuli ste joj admina i banovali sa forum ceta ? Na skajpu ne zelite da joj date objasnjenje zasto ste to uradili i sada kazes ' Tako da ne vidim u cemu je problem' ? Haj' ti koji imas 20 i nesto godina sa malo razuma objasni joj. Ona nije nista drugo pored objasnjenja htela, a vi joj odgovarate sa 'Moze mi se' - Sto ce bilo ko shvatiti kao da izigrava boga. SS toga mogu i ja da dam jer je i meni napisala isto to. + Ona je Head admin Knife Arene, ne ClanWar-a i mislim da bi trebala kontaktirati Head admina Urosa pre nego sto skida bilo kome admina sa CW-a. Cisto bezobrazno i od tebe i od nje.
    « Last Edit: August 22, 2014, 01:54:54 PM by [ADIDAS]-Jana.^^ »

Offline S|lencE

• EPG Veteran
    • EPG Experienced Member
    • *
    • Thank You
    • -Given: 289
    • -Receive: 762
    • Dattebayo!
    • Awards Enjoy the silencE EPG Staff EPG Donator
      • Awards
    « Reply #380 on: August 22, 2014, 01:59:29 PM »
  • [+]0
  • [-]0
  • Ako neko 'samo' zeli odgovor, nije obicaj da vredja pre toga zar ne?
    Izigrava Boga na skajpu? Zanimljivo :x Mozes i ti to ako imas skajp, nije zabranjeno. Tako da procitaj opet moj post i skapiraj.

Offline sLaYeR 雄大

• Linux System Administrator
    • EPG Veteran
    • EPG Veteran Member
    • *
    • Thank You
    • -Given: 78
    • -Receive: 417
    • Awards EPG Staff EPG Weed EPG grobar EPG Anime
      • www.epg-hq.heliohost.org
      • Awards
    « Reply #381 on: August 22, 2014, 02:24:18 PM »
  • [+]0
  • [-]1
  • Ban sa ceta je dobila od mene, razlog je taj sto i pored svega ovoga vi nastavljate sa tim "uprava napolje" sto je po meni sad vec provociranje a ne zezanje.
    Pa stani, vi mislite da mozete da skajpu da napisete hed adminu ili administratoru "jedi govna" i slicno i da se onda zalite ako vam se posle sto godina skine admin?
    Pa meni da to neko napise ne samo da bih mu skinuo admina nego bi bio permovan i stavljen na bl i pre nego sto zavrsi recenicu.
    Vec sam rekao u admin privatnoj sobi i napisacu i ovde, ne dozvoljavam vise bilo kakve prepirke, neukusne sale, provokacije i slicno, dovoljno mi je toga i svako ko to bude radio bice kaznjen, bez obzira ko to bio i koliko dugo bio ovde.

Offline Soul Eater

• EPG New Member
    • *
    • Thank You
      • Awards
    « Reply #382 on: August 22, 2014, 02:33:09 PM »
  • [+]0
  • [-]0
  • Ubila ih Milica, rekla im da jedu pou i digla pobunu :d Opasnih li psovki na ovom svetu ima.

Offline sLaYeR 雄大

• EPG Veteran
    • EPG Veteran Member
    • *
    • Thank You
      • Awards
    « Reply #383 on: August 22, 2014, 02:37:17 PM »
  • [+]1
  • [-]1
  • Nebitno kakva je psovka vec kome je upucena. Mozda su oni tolerantniji od mene ali ja to ne dozvoljavam i tu nema rasprave, a pogotovo ne zalbe.

Offline Soul Eater

• EPG New Member
    • *
    • Thank You
      • Awards
    « Reply #384 on: August 22, 2014, 02:49:01 PM »
  • [+]0
  • [-]0
  • Nebitno kakva je psovka vec kome je upucena. Mozda su oni tolerantniji od mene ali ja to ne dozvoljavam i tu nema rasprave, a pogotovo ne zalbe.

Ma Je li ? :d To joj je rekla pre 2 dana, onako opusteno bez ranije konverzacije. Odgovorila je Jana 'I ti isto :D' Znaci nisu se svadjale. Nije bila namenjena da je uvredi, sada mi je smesno kako skupljate neke stvari koje nemaju veze s' vezom samo da se branite :d  Mada kak' god ba, nas to ne zanima vi picite vasim ne znanim putem, samo sam hteo da objasnite Milici razlog za skidanje admina sa knajfa,cw-a i ban sa foruma. Objasnjen je samo 1 od ta 3 a to je sto si ti rekao, a vasi Hedovi sa knajfa obilaze tu temu,da su direktno odogovrili na to bila bi zavrsena rasprava  odavno, ovako se samo zakopavaju sa njima jos dublje.
    « Last Edit: August 22, 2014, 02:53:09 PM by Soul Eater »

Offline ddns

• EPG New Member
    • *
    • Thank You
    • -Given: 0
    • -Receive: 5
      • Awards
    « Reply #385 on: August 22, 2014, 03:07:28 PM »
  • [+]2
  • [-]2

Haha,kakve veze ima kome je sta upuceno to sto je neko na nekom bednom forumu vlasnik,administrator ili pak samo head admin nekog servera ne znaci da je uhvatio boga za muda i da moze da drka kako koga hoce... Prvo devojka ovde lepo pitala za objasnjenje vi joj odg nesto trece. Normalno je da ce neko da se buni ako mu nesto ne odgovara. Da li bi ti trpeo nesto sto ti se ne svidja a da znas da moze drugacije i bolje?

Offline Bullseye

• VIP
    • EPG Experienced Member
    • *
    • Thank You
    • -Given: 210
    • -Receive: 217
    • Extreme Pro Gaming
    • Awards EPG Retired Staff Nislija Ne razumem . EPG grobar 2
      • Awards
    « Reply #386 on: August 22, 2014, 03:36:46 PM »
  • [+]1
  • [-]1
  • Sad ste vise preterali, trazite pravdu negde, gde je nema?
    to sto head admin servera ne zeli da vam odgovori to je drugo, ne mozete sad vi da ih silujete da vam odgovore, imate pm, skajp pa pisite.
    @ddns Dobio si warn, zato sto si napisao 'bednom forumu' a odnosilo se na epg, krajnje detinjasto.
    Ne zelim vise da spamujete ovde, imate pm skajp pa raspravljajte, ovde ste zavrsili, ako nastavite procice te isto kao i 'ddns'.

Offline Jane

• EPG Veteran
    • EPG Experienced Member
    • *
    • Thank You
    • -Given: 380
    • -Receive: 448
      • Awards
    « Reply #387 on: August 22, 2014, 03:38:29 PM »
  • [+]0
  • [-]2

• Offline sLaYeR 雄大

• EPG Veteran
    • EPG Veteran Member
    • *
    • Thank You
      • Awards
    « Reply #388 on: August 22, 2014, 03:39:04 PM »
  • [+]0
  • [-]0
  • Ddns je banovan sa foruma, a sto se Milice tice neka me doda na skajpu pa cu lepo da vidim sta i kako, u konverzaciji ce biti svi koji su umesani u ovo i resicemo problem jednom za svagda.
    Sve moze da se resi normalnim putem, a ovakvim ponasanjem koje je pokazao ddns moze samo ban da se dobije i nista vise.

zipaw0w

• Guest
    « Reply #389 on: September 29, 2014, 03:29:05 PM »
  • [+]0
  • [-]0
  • E ovako, usao sam na server pre 10-15 minuta i igrao sam normalno, klao sam DexteRa iz strafe-a i on mi je odbrusio "Samo tako i znas" na sta sam ja dodao "cuti, lowe" ... Onda ide ovo...

- - - - - - - - BANOVAN SI - - - - - - -
    Admin kgb.DeXteR te je banovao na 60 minuta, razlog: cutim.
    Za unban posetite forum: www.epg-hq.heliohost.org
    Admin: kgb.DeXteR ---- Vreme: [29.09 - 15:19] ---- IP: 178.222.127.123
    Nik: zipaw0w  ----- ID: STEAM_0:0:48654689 ---- mID: [NoviCS/Steam]
    Razlog: cutim ---- Trajanje bana: 60 minuta
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Okej, iskreno, ne prijavljujem zbog unbana, ovo je samo na sat vremena ali nije u redu da me lik banuje zbog stila igre i proziva.

DEMO: http://www.2shared.com/file/58rvVEmR/epg_knife_demo.html?

Prijavljujem samo zbog detinjastog ponasanja admina...

hostility
    hostility
    hostility
    hostility