Pozdrav, evo ukratko da vam objasnim.
- Potreban mi je neko ko zna osnove da radi u photoshopu (ne mora biti profesionalac) zasto trazim ako znam sam? iskren da vam budem nemam vremena.
- Potreban mi je koder jer nisam u stanju sve sam da uradim jer i ja ucim kodiranje, potreban mi je neko ko zna malo bolje php, mysql od mene da edituje skriptu. (ne treba biti profesionalac).
- Potreban mi je sponsor team koji ce da dovodi sponzore i tako to reklamira znate te vec procedure.
- Dizajnera mjesecno mogu da placam max (15eura) - (Nece uvjek imai da radi mozda sedmicno jednom ili dva puta nikakve zahtjevne radove)
- Koder mjesecno mogu da platim max (35-40 eura) - (Al da mi ne trpa vise bagova nego sto imam

i nece morati mnogo da radi jer sve su neke sitnice male znaci maksimalno mjesecno 7 puta ce raditi nesto).
- Reklameri idu maksimalno (6eura) i moraju da ispune fond ako zele ovu sumu novca, fond iznosi 30 clanova (aktivni ili ne aktivni nije bitno toliko)
- Reklameri rank dva idu na (16eura) i moraju da imaju minimalno 60 clanova dovedeni u toku tog mjeseca i od toga minimalno 10 aktivni u 24h svaki dan.
Kako da znam ko je aktivan od koga? Imam sistem ugradjen na admin panelu preko kojeg je ko referala doveden, i posljednja aktivnost.
Tako da prevare zaboravite.
Sve informacije, i prijave iskljucivo na sledeci link:
http://klikbook.net/Hankok