0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Adminka Milica (to joj je nick - Milica ) je stvarno kul.Dajte joj regular sto pre, adminise bolje i vise nego vecina
Stani a oni kao ne znaju sto su dobili kick Ja retko kad stavim razlog za kick nikad to ne radim i nikad to nije bilo potreno ni na jednom jedinom serveru za ban se stavlja razlog za kick ne zato sto 99%igraca znaju sto kick ai boga mi znaju i ban sto nego se prave ludi ... Za to ne treba dobijati - ili da se neko zali i bas suprotno mislim "mala" andjela obavlja ekstra svoj poso svaka cast provodi dosta vremena na serveru a za milicu ne znam na koga mislis ima ih vise ...
Quote from: iNd.Chunga Lunga on July 07, 2013, 06:06:50 AMStani a oni kao ne znaju sto su dobili kick Ja retko kad stavim razlog za kick nikad to ne radim i nikad to nije bilo potreno ni na jednom jedinom serveru za ban se stavlja razlog za kick ne zato sto 99%igraca znaju sto kick ai boga mi znaju i ban sto nego se prave ludi ... Za to ne treba dobijati - ili da se neko zali i bas suprotno mislim "mala" andjela obavlja ekstra svoj poso svaka cast provodi dosta vremena na serveru a za milicu ne znam na koga mislis ima ih vise ...Tu nisi upravu, jer imas igraca koji su tek dosli na server i mozda ne znaju pravila. Cak i da znaju, tebi je duznost da im objasnis zasto su kickovani ili samo im kazes da procitaju /pravila. Makar toliko, ako te vec mrzi da napises na amx say nick igraca i isao si 2 na 1. Pogotovo kada je server prazan. Tada bi trebalo da budete malo slabji sa tim kickovima i banovima, jer ionako nema igraca. Pun knife server nisam videla vec dobrih mesec dana do 3 pm.