0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Isto kao i salaba, mislim da EPG nije bio nista bolji pre, ne vidim razlog zbog kojeg mislis da je sada u losem stanju, uvek ce biti losih igraca, citera i svega toga ali se mi max trudimo da to suzbijemo i mislim da bi trebao da postujes nas trud, ma koliki on bio...
Sad su svi srećni. Btw, ja ne gledam prošlost.
Не требам да се мешам али морам. Кажу да се од прошлости не живи али ти Јано мораш да послушаш и неке савете од старијих Он је само написао своје мишљење.
Ni rec nisam rekao za bilo kog admina. Nije vasa krivica to sto vas nema dovoljno, i to sto nemate nikoga za primer iznad sebe (a sajlens je potpuno oflajn sto se kantera tice) Sve ono je bila kritika nesposobnog head admina i poklanjanja takvih zvanja pogresnim ljudima. A sve sam pisao zbog samog servera, mene iskreno ne zanimaju ni Jana ni Djana ni Cana ni ostala deca kao osobe. Sve sto sam mogao upoznati ovde, odavno sam upoznao. Ali ipak se ovde kritike preozbiljo shvataju ili mozda ''istina boli''?
Ni rec nisam rekao za bilo kog admina.
Jano, ako ti neko kao ajs koji je pre bio head i koji je u server ulozio 5 godina da neku kritiku na vodjenje realno treba da stanes i da pogledas da ne gresis negde, a ne da pricas kako on nema sta da komentarise tvoj rad. Covek je uz pileta najduze ovde i ima toliko godina da nekima moze da bude OTAC...