Honeybee
hostility
hostility
hostility
hostility
hostility hostility

Author Topic: Kritike i pohvale  (Read 33430 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ZIDAR

• EPG Veteran
  • EPG Senior Member
  • *
  • Thank You
  • -Given: 2296
  • -Receive: 1814
  • Awards EPG Car [D] Kyokushinkai PRO LAVA DAJVERS EPG Staff
    • Awards
Re: Kritike i pohvale
« Reply #255 on: March 26, 2015, 10:50:46 PM »
  • [+]0
  • [-]0
  • Sta tacno predlazes (a da nije eutanazija servera)?

Hoces da Jana vise ne bude head admin. To mi je jasno. Ok, recimo da mozemo i to da probamo. Ne bi se Jana bunila. Ali mi moras reci sta dalje predlazes? Da li da neko zauzme njeno mesto? Ko bi to bio? Ili da Pile ostane sam? Ili mozda neke promene hoces da se uvedu? Kakve? Slusam budjavi, samo reci. Mudar si skoro koliko i ja :D, reci mi tvoje ideje, voljan sam da probamo i po tvome.

Samo daj nesto konkretno, nemoj samo da gundjas! :D Ja ne poznajem coveka koji je vise dzangrizav od tebe. :D
    « Last Edit: March 26, 2015, 11:02:47 PM by ZIDAR »

Offline Декстер

• VIP
    • EPG Experienced Member
    • *
    • Thank You
    • -Given: 1178
    • -Receive: 252
    • Awards EPG Graber 2 Dexter Arsenal
      • Awards
    « Reply #256 on: March 26, 2015, 11:08:19 PM »
  • [+]0
  • [-]0
  • Тренутно нема неко у замену за Јанино место :D Нити ће бити :) Свако има своје мишљење :D И мене је Пиле напао кад сам споменуо Јанине године али се све завршило на моју срећу врх :trollface:

Offline ZIDAR

• EPG Veteran
    • EPG Senior Member
    • *
    • Thank You
      • Awards
    « Reply #257 on: March 27, 2015, 12:00:11 PM »
  • [+]0
  • [-]0
  • Pile, sram te bilo sto napastvujes ljude! :D

Nego, patuljku, tvoja poenta je? Jel imas neku kritiku ili pohvalu (osim sto te je Pile napastvovao :D)?

Offline Декстер

• VIP
    • EPG Experienced Member
    • *
    • Thank You
      • Awards
    « Reply #258 on: March 27, 2015, 12:10:12 PM »
  • [+]0
  • [-]0
  • Имам похвалу за Пилета наравно :D Дечко ради свој посао како треба :) А критика пффф можда и имам неку али нећу да је напишем,задржаћу је за себе а ти погледам пм :D

Offline S|lencE

• EPG Veteran
    • EPG Experienced Member
    • *
    • Thank You
    • -Given: 289
    • -Receive: 762
    • Dattebayo!
    • Awards Enjoy the silencE EPG Staff EPG Donator
      • Awards
    « Reply #259 on: March 27, 2015, 01:13:01 PM »
  • [+]0
  • [-]0
  • Pile, sram te bilo sto napastvujes ljude! :D

Nisaaam :D Samo sam objasnio da nije fer osudjivati nekog na osnovu godina posto na epg-u imamo par njih koji su slicno godiste a na visokim pozicijama (ili su bili) :x Ali smo resili :p

Offline Декстер

• VIP
    • EPG Experienced Member
    • *
    • Thank You
      • Awards
    « Reply #260 on: March 27, 2015, 01:15:30 PM »
  • [+]0
  • [-]0
  • Нема потребе за свађом :D Све се реши на најбољи могући начин :)

Offline Bullseye

• VIP
    • EPG Experienced Member
    • *
    • Thank You
    • -Given: 210
    • -Receive: 217
    • Extreme Pro Gaming
    • Awards EPG Retired Staff Nislija Ne razumem . EPG grobar 2
      • Awards
    « Reply #261 on: March 27, 2015, 01:51:15 PM »
  • [+]0
  • [-]0
  • Zasto sam dobio warn? :O

Offline Декстер

• VIP
    • EPG Experienced Member
    • *
    • Thank You
      • Awards
    « Reply #262 on: March 27, 2015, 01:59:29 PM »
  • [+]0
  • [-]0
  • Можда што си сам тражио? :D

Offline 4x4=12

• EPG Veteran
    • EPG Experienced Member
    • *
    • Thank You
    • -Given: 47
    • -Receive: 262
    • Meowingtons
    • Awards [D] Faraon Premračni PRO LAVA DAJVERS Previse lenj 2 EPG Retired Staff (ljubicasta)
      • Awards
    « Reply #263 on: March 27, 2015, 04:52:36 PM »
  • [+]0
  • [-]0
  • Nije na meni da predlazem ovog ili onog za head admina. Nisam toliko prisutan. Ne bih ja ni kukao toliko da mi nije toliko zao servera.

Mi nikada nismo davali takve stvari na poklon, pa jbt, jedva su se i admini dobijali na najfu, a kamo li head admin...

Sve to bi nekako i bilo podnosljivo, samo kada bi poceli da banuju ljude koji su poznati skriptasi, i bivsi/sadasnji clanovi one zanemarene black liste. Neki ljudi su godinama dodavali nickove na tu listu, a sada je ovi ladno ignorisu. (cak je neko imao i VIP status, kao clan BL, ne secam se ko tacno).

A najgori od svega su ovi stari clanovi komjunitija koji cute kao zaklani na sve ovo sto se ovde pise. Da li zato sto ne zele da ulaze u konflikt, ili zato sto ih zabole, ne znam. Ali ako vam stvaarno nije ocigledno o cemu pisem, onda stvarno dzaba i pisem.

I, uz duzno postovanje prema tome sta Sajlens radi ja ipak moram da napisem - nije ceo posao platiti server, i pustiti ga da se valja mesec dana. I ja cu rado pomagati u tome, ako ikada postane problem platiti server (mislim iskljucivo na najf). Placanje je samo to - placanje. Godinama pojedinci placaju a svi se igraju. A head admin je glavni ADMIN. Adminise. Banuje... O.o Svi smo mi bili hedovi predugo da bi sada jedan drugome drzali predavanja o tome sta HA treba da radi.

Offline ZIDAR

• EPG Veteran
    • EPG Senior Member
    • *
    • Thank You
      • Awards
    « Reply #264 on: March 27, 2015, 05:04:15 PM »
  • [+]0
  • [-]0
  • Razumem sta mislis. Konacno nesto pametno i od tebe budjavi! Udji nekad na skajp, hocu da mi pomognes da osmislimo dobru strategiju.

Offline Djene

• EPG Veteran
    • EPG Experienced Member
    • *
    • Thank You
    • -Given: 168
    • -Receive: 424
    • Awards EPG Staff EPG Donator
      • Awards
    « Reply #265 on: March 27, 2015, 05:18:08 PM »
  • [+]0
  • [-]0
  • Ajs slazem se sa vecinom, al realno sajlensa ne treba pominjati uopste u negativnom smislu. Em sto placa server, radi na njemu svaki dan, radi oko EPG-a, radi oko portala, oko foruma itd... Sve to znam zato sto se redovno cujem sa njim preko fb-a i uvek me pita za misljenej kada nesto napravi. Admini se dele mnogo lakse nego u vreme kada sam ja pocinjao, ali mora tako kad smo od jednom otisli ti, ja i jos par starijih clanova i nije bilo zamene.

Offline Декстер

• VIP
    • EPG Experienced Member
    • *
    • Thank You
      • Awards
    « Reply #266 on: March 27, 2015, 05:53:58 PM »
  • [+]0
  • [-]0
  • Ајзи,коначно нешто од тебе а да није нека препирка  :)  Било је доста људи који су улазили на сервер,мислим на најф који су почели директно мене да прозивају да сам клинац који је тек сад дошао па њима наређује итд :) Ако су били неко и нешто пре него што сам ја почео да играм не мора да значи да могу да пишу свашта и говоре како се заједница распала откад су они отишли. Да залазим у такве ствари не желим и свако следеће дебилно понашање са њихове стране без обзира ко буде био од бивших главоња и чланова добиће бан од мене па нека се чешу после. Свака могућа похвала за Пилета а и за Слаџера такође :)

Offline Power.ftw

• EPG New Member
    • *
    • Thank You
    • -Given: 4
    • -Receive: 1
      • www.skillarena.in
      • Awards
    « Reply #267 on: March 27, 2015, 06:20:26 PM »
  • [+]0
  • [-]0
  • Nije na meni da predlazem ovog ili onog za head admina. Nisam toliko prisutan. Ne bih ja ni kukao toliko da mi nije toliko zao servera.

Mi nikada nismo davali takve stvari na poklon, pa jbt, jedva su se i admini dobijali na najfu, a kamo li head admin...

Sve to bi nekako i bilo podnosljivo, samo kada bi poceli da banuju ljude koji su poznati skriptasi, i bivsi/sadasnji clanovi one zanemarene black liste. Neki ljudi su godinama dodavali nickove na tu listu, a sada je ovi ladno ignorisu. (cak je neko imao i VIP status, kao clan BL, ne secam se ko tacno).

A najgori od svega su ovi stari clanovi komjunitija koji cute kao zaklani na sve ovo sto se ovde pise. Da li zato sto ne zele da ulaze u konflikt, ili zato sto ih zabole, ne znam. Ali ako vam stvaarno nije ocigledno o cemu pisem, onda stvarno dzaba i pisem.

I, uz duzno postovanje prema tome sta Sajlens radi ja ipak moram da napisem - nije ceo posao platiti server, i pustiti ga da se valja mesec dana. I ja cu rado pomagati u tome, ako ikada postane problem platiti server (mislim iskljucivo na najf). Placanje je samo to - placanje. Godinama pojedinci placaju a svi se igraju. A head admin je glavni ADMIN. Adminise. Banuje... O.o Svi smo mi bili hedovi predugo da bi sada jedan drugome drzali predavanja o tome sta HA treba da radi.
    Objasnio

Offline Christmas

• EPG Active Member
    • *
    • Thank You
    • -Given: 52
    • -Receive: 69
      • Awards
    « Reply #268 on: March 27, 2015, 06:21:57 PM »
  • [+]0
  • [-]0
  • Razumem sta mislis. Konacno nesto pametno i od tebe budjavi! Udji nekad na skajp, hocu da mi pomognes da osmislimo dobru strategiju.

Probajte sa 4-2-3-1  ;D

Nazalost resenje ne postoji, knife nece vise nikada biti isti kao ranije (da se razumemo kada kazem ranije mislim na 4-5 pa i vise godina unazad), poenta je sto ce skriptasi uvek naci nacin da se vrate nakon BAN-a, a i ovi nazovi novi igraci poceli su sa nekim forama da se reckaju po pola sata uz zid mislim da sam cuo da se to zove "duel" :lud:, samo teraju igrace sa servera, runda traje 4-5  minuta, preskacu se tipa dobar sam sa ovim necu da ga koljem i te fore -.-, ranije si jedva cekao da udjes na server i ako nisi imao slot to je bilo  refresovanje server liste po 20 minuta i cekanje da izadje jedan samo da bi igrao, a sad kad vidim ove nove igrace ruka mi sama ide na disconnect :surprised:

Ah da, server uzasno laguje, kontam da je zbog skinova, takodje ima jos par mapa gde se jure po pola sata, ona 35hp_cz i jos par mapica nmg sada da se setim, ako nista drugo bar resite taj lag i te mape.

Offline S|lencE

• EPG Veteran
    • EPG Experienced Member
    • *
    • Thank You
    • -Given: 289
    • -Receive: 762
    • Dattebayo!
    • Awards Enjoy the silencE EPG Staff EPG Donator
      • Awards
    « Reply #269 on: March 27, 2015, 06:22:50 PM »
  • [+]0
  • [-]0
  • Slazem se da nije sve u placanju (mada nije ni to malo posto nisam zaposlen i nemam redovne prihode). Radim i sve ostalo sto treba.
    Priznajem da nisam bas nesto redovan na samom serveru iz prostog razloga sto mi je slab lap top a internet preko usb-a (mobilni internet sa ogranicenim protokom od 3 Gb) pa nemam taj luksuz da sedim po ceo dan na serveru, nego tek kad odem do igraonice. Ali tu je Jana koja je nadmasila vecinu sto se tice redovnosti na serveru tako da smo dobra kombinacija.

Pored placanja servera, nedostatak vremena na serveru poqsavam da nadoknadim tako sto radim sve sto zatreba oko podesavanja servera (plugine, spawn mesta, fastdl itd itd), trazim resenje za osobe sa 'bl' i 'citere' (brzo cu pojasniti i zasto), pomazem novim adminima, ukazujem im na greske, delim minuse, reklamiram server itd (Uz duzno postovanje ajz, sve ono sto ti ne mozes da vidis jer nisi na visokoj poziciji) :x (Ovo pricam za knife, sto se tice epg-a, mislim da vecina zna sta sam do sad napravio i uradio).

Da nastavim pricu vezanu za
    trazim resenje za osobe sa 'bl' i 'citere'

Vec sam par puta poqsao da ti objasnim zasto ti citeri i osobe sa bl igraju. Prost razlog 'NEMA NACINA DA SE BANUJU ZA STALNO', barem ne vecina (Ovo nije nikakvo 'vikanje' samo da se bolje vidi :x ).
    1. Izmislili su Steam ID Changer (gotovo svaki 'citer' ga koristi, jednim klikom promeni steam i udje na server posle 2 sekunde).. Sta vise, kopiraju STEAM ID od Admina i na taj nacin Admin sam sebe banuje.

E sad, postoji opcija da se banuju na IP adresu naravno. Idemo dalje:

2. Pronasli su exploit zbog kojeg ne mozes da ih banujes na IP adresu. (Banujes na IP, ali udju opet sa potpunom ISTOP IP adresom) Sto je pre bilo nezamislivo zar ne?

Head Admin privatne sobe su prepune tema gde trazimo resenja i probavamo, ali nista nije uspesno.
    Probali smo sve moguce banove, da stavimo slot na steam, na IP, da banujemo citav opseg. Nista..
    Ako i dalje nije razumljivo, slikao sam slike koje smo slali KGB-u :x Njihov odg je da nema resenje za to..

Pogledaj datum i videces da dugo traje taj problem (da ne bi ispalo da je to od sad pa da se vadim), tad je bila jedna osoba, sad se ovo desava svakog dana. Fokusiraj se na njihov odg.
    Spoiler for Hiden:

Spoiler for Hiden:
    Citiram njihov odg jer mi deluje da pojedini zive jos u proslosti.
    ne znam koliko si dugo u cs 1.6 ali ja se secam vremena kada je bilo dovoljno da pripretis dinamickim banom, pa da se svi klinci smire(pola njih nije ni znalo sta je to, ali im je zvucalo prilicno strasno) a taj ban je bio smesan, jer si mogao da ga skines kad god si hteo.

I jos mnogo poruka. Ovo se desava na svim EPG serverima.
    Ja sam super raspolozen da saslusam tvoje resenje za nasu situaciju. Jer u tom slucaju nas mozda KGB casti nekom nagradom posto nisu pronasli resenje. Dobro procitaj i shvati na sta mislim.
    Ako kazete ugasite server i slicno, to nam bas poljulja moral a zaista se trudimo. Samo sto je to sa pozicije kojoj nemate pristup i ni ne mozete videti sta se desava.

hostility
    hostility
    hostility
    hostility