0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pile, sram te bilo sto napastvujes ljude!
Nije na meni da predlazem ovog ili onog za head admina. Nisam toliko prisutan. Ne bih ja ni kukao toliko da mi nije toliko zao servera.Mi nikada nismo davali takve stvari na poklon, pa jbt, jedva su se i admini dobijali na najfu, a kamo li head admin... Sve to bi nekako i bilo podnosljivo, samo kada bi poceli da banuju ljude koji su poznati skriptasi, i bivsi/sadasnji clanovi one zanemarene black liste. Neki ljudi su godinama dodavali nickove na tu listu, a sada je ovi ladno ignorisu. (cak je neko imao i VIP status, kao clan BL, ne secam se ko tacno).A najgori od svega su ovi stari clanovi komjunitija koji cute kao zaklani na sve ovo sto se ovde pise. Da li zato sto ne zele da ulaze u konflikt, ili zato sto ih zabole, ne znam. Ali ako vam stvaarno nije ocigledno o cemu pisem, onda stvarno dzaba i pisem. I, uz duzno postovanje prema tome sta Sajlens radi ja ipak moram da napisem - nije ceo posao platiti server, i pustiti ga da se valja mesec dana. I ja cu rado pomagati u tome, ako ikada postane problem platiti server (mislim iskljucivo na najf). Placanje je samo to - placanje. Godinama pojedinci placaju a svi se igraju. A head admin je glavni ADMIN. Adminise. Banuje... O.o Svi smo mi bili hedovi predugo da bi sada jedan drugome drzali predavanja o tome sta HA treba da radi.
Razumem sta mislis. Konacno nesto pametno i od tebe budjavi! Udji nekad na skajp, hocu da mi pomognes da osmislimo dobru strategiju.
trazim resenje za osobe sa 'bl' i 'citere'
ne znam koliko si dugo u cs 1.6 ali ja se secam vremena kada je bilo dovoljno da pripretis dinamickim banom, pa da se svi klinci smire(pola njih nije ni znalo sta je to, ali im je zvucalo prilicno strasno) a taj ban je bio smesan, jer si mogao da ga skines kad god si hteo.