0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Tinaa MallaE ovako,ja sam banovana sa epg knife-a juce oko 11:29. Admin christmas me banovao,za stalno. Mislim pise ovako : Admin: <ime sakriveno> ---- Vreme: [10.06 - 11:29] ---- IP: 37.19.107.2Nik: nafurana;;(S) ----- ID: STEAM_0:0:591131990Razlog: skripte ---- A nemam ni skripte,nisam ni bila 2 min na knife-u i odmah me banovao. Mislim jako je iskusan admin,nema sta. Eo vam demo isto : http://www.sendspace.com/file/x0si5gMolim vas pogledajte,i recite kako cemo i sta cemo dalje. Hvalaaaa-nafurana;Tinaa;(S)/nafurano;Prasee;(S)/ What ?? [moji nickovi.]
Da napomenem da sam bas protiv nje/njega igrao dan pre nego sto sam je video na nasem najfu .. Odakle proizilazi da i dalje koristi te skripte/cfg ..Dovoljno vam je da vam kazem da nam tom serveru pise velikim zelenim slovima "CFG JE DOZVOLJEN", ako mi neko ne veruje neka pise pm za ip, cak mislim da je ona tamo i admin ..AKo se neko pita zasto ja igram tamo, odnosno usao par puta, zato sto je nekada taj server drzala drugarica, ali izgleda da se sve promenilo .. tako da ako mislite da ovo nisu dovoljni dokazi dajte joj unban, videcete i sami po kretanju da li ima ili nema cfg/skripte ..
@Apokalipsa MISLIM DA SAM TI REKAO DA NE "GURAS NOS SVUDA", OVO JE PROBLEM NA NAJF SERVERU
Da napomenem da sam bas protiv nje/njega igrao dan pre nego sto sam je video na nasem najfu .. Odakle proizilazi da i dalje koristi te skripte/cfg ..