hostility
hostility
hostility
hostility
hostility hostility

Author Topic: Obavestenje  (Read 1047 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline !fReAk 0n A lEaSh!

• And clowns
  • EPG Veteran
  • EPG Experienced Member
  • *
  • Thank You
  • -Given: 317
  • -Receive: 216
  • Profi?
  • Awards EPG Retired Staff EPG Donator EPG Pro EPG Professional
    • Awards
Obavestenje
« on: June 24, 2013, 09:10:03 AM »
  • [+]1
  • [-]0
  • Ljudi, vas dragi EPG Adminteam je odlucio da malo promeni stvari i organizuje deathrun turnir. Datum jos uvek nije odredjen, ali bice vam javljeno sve 
    Naravno, ovo je turnir radi zabave, ali, ukoliko se plasirate u finale i osvojite prvo,drugo ili trece mesto, bicete nagradjeni. (Nagrade cete saznati kasnije)
    Prvi dan turnira bi trebalo da bude 6. jul, sto znaci da sa prijave imate 12 dana.

Nakon prijava, uspesno prijavljeni igraci ce biti podeljeni u grupe...iz svake grupe ce proci po 5 igraca (mozda i 10, u zavisnosti od broja prijavljenih)
    Mape se kretati od lakih, ka tezim. Svaka grupa ce imati drugaciju mapu za kvalifikacije.Mape koje ce se igrati bice tajna, tako da cete morati da vezbate sve :)
    Zabavite se sto bolje mozete, pozovite drugare da se svi lepo zabavimo i poigramo.
    Glavni organizator sam  ja (!fReAk 0n A lEaSh!) , sve u vezi turnira mozete me pitati  na PM, skype, ili na FB stranici (http://www.facebook.com/ExtremeProGamingEPG?fref=ts)...

Najosnovnije:
    Prijavljeni igraci ce biti podeljeni u grupe, i bice im dodeljene mape...
    Maksimalan broj prijavljenih igraca je 40.
    Prvo se igraju kvalifikacije, svaka grupa dobija mapu, i u odredjeno vreme borice se za plasman u polufinale.

Pravila :
    Igrac ne sme psovati konkurenciju na chatu
    Igrac ne sme da koristi nikakva pomagala (skripte,hakove,itd..)
    Igrac mora da se trudi da predje prepreku, ne sme da stoji i gleda ostale kako to rade, u suprotnom, dobice slay.

GL^HF
    « Last Edit: June 24, 2013, 09:11:37 AM by !fReAk 0n A lEaSh! »