Postovani admini i tako dalje, pozdravljam vas sve koji me se secate i koji me se ne secate, pogotovo pozdravljam Zidara, u glavnom... Ulazim na server posle 7-8 meseci, i pozdravljam Djene-a posto ga se secam , i on me pita koji mi je stari nick posto sam se potpisao Myrcastic[-_-], kazem mu da sam ja onaj eQual^ sto je bio ranije tu admin, i on kaze kao da me se seca i posle toga mi kaze da sam na nekakvoj Black Listi, ja onako zacudjen ni ne znam o cemu se radi, posle toga dobijam ban sa servera sa porukom da se javim ovde na forum... I tako javljam se ovde da proverim o cemu se radi, sve u svemu proverio sam zbog cega je to, zato sto sam dobio nekakav minus jer sam pogresno postupio kada sam banovao nekog lika na 10 min zbog ponasanja... U svakom slucaju ovo je Steam ID od mog prijatelja posto kod njega nekad svratim pa igramo zajedno da se sprdamo, jer nemam internet i kako kazem ovde nisam igrao jedno 7-8 meseci koliko me pamcenje sluzi, tako da mislim da ne bi bilo u redu da ostane ban ovde sa njegovog IP, cisto da decko moze da igra ponekad ovde... Pozdrav, nadam se da cete ovo resiti posteno .
Steam ID : STEAM_0:0:1073128221
Nick : Myrcastic[-_-] ( u trenutku bana )
Vreme bana : 02. Jul 2013 ; 21:50