0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Posle ovog ustajanja i pronalazenja praznine u svom malom dosadnom zivotu, on resava da svojim prisustvom pocasti epg knajf server. Ne primecujuci, ili prosto - bivajuci previse glup da shvati da je njemu dobro poznat admin od ranije - online, nas BOT posle nabijanja skora od 36-2 ne moze da odoli hvaljenju, i u jednom momentu menja svoj trenutni rendom plejer nick - u svoj pravi nick (BOT.CFG). Ali avaj! Admin ga zna od ranije, ima puno iskustva sa takvim BOTOVIMA, i istog momenta mu nabija dinamicki perm ban. Nas BOT je toliko iznerviran, da cak koristi jednog od svojih botovskih drugarcica - adolescenata, da adminu opsuje majku, indirektno. Time je nas BOT, posle vrlo prijatnog dorucka sebi zapecatio sudbinu na EPG knajf serveru.
QuotePosle ovog ustajanja i pronalazenja praznine u svom malom dosadnom zivotu, on resava da svojim prisustvom pocasti epg knajf server. Ne primecujuci, ili prosto - bivajuci previse glup da shvati da je njemu dobro poznat admin od ranije - online, nas BOT posle nabijanja skora od 36-2 ne moze da odoli hvaljenju, i u jednom momentu menja svoj trenutni rendom plejer nick - u svoj pravi nick (BOT.CFG). Ali avaj! Admin ga zna od ranije, ima puno iskustva sa takvim BOTOVIMA, i istog momenta mu nabija dinamicki perm ban. Nas BOT je toliko iznerviran, da cak koristi jednog od svojih botovskih drugarcica - adolescenata, da adminu opsuje majku, indirektno. Time je nas BOT, posle vrlo prijatnog dorucka sebi zapecatio sudbinu na EPG knajf serveru.Ban si dobio zbog nicka , koliko ja znam zabranjeno je stavljati takve dodatke.
Rekao sam da je ispravno postupio, ja sam kriv jebiga desilo se.. pozdrav svima, lock ovo