hostility
hostility
hostility
hostility
hostility hostility

Author Topic: Predlozi za mape  (Read 27620 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sOnata

• VIP
  • EPG Active Member
  • *
  • Thank You
  • -Given: 32
  • -Receive: 82
  • Awards EPG Retired Staff
    • Awards
Re: Predlozi za mape
« Reply #105 on: May 26, 2013, 11:59:40 AM »
  • [+]0
  • [-]0
  • Bas tako.

Kolko je znam knife je fun mod za cs, to sto je postao malo vise popularan, tj sada vise nije ali kada je nastao bio je ne znaci da ga to cini "ozbiljnim" modom. Ljudi dolaze da se zabave, gledam neke arene dodaju milion plugina, takve stvari koje bljeste i blablabla privlace ljude tacnije decu, ja vam predlazem nesto sto drugi serveri nemaju jer cete tako privuci paznju. Plugini su sranje, ali to ne znaci da ne treba biti kreativan i stvoriti nesto novo, nesto interesantno.
    Cudite se zasto ima sve manje i manje igraca a ne radite nista po tom pitanju, isti ste vec 3 godine sta ocekujete. Zato ceo cs propada u svetu, koliko god je do jaja vremenom sve dosadi.
    Djene ti sa tim narrow-minded pogledom na sve ovo apsolutno nista neces postici.

Ja se izvinjavam ako sam previse grub ali kranje je vreme da vam neko kaze kako stvari stoje, aman ljudi gde vam je kreativnost.

Offline Banda

• EPG Active Member
    • *
    • Thank You
    • -Given: 19
    • -Receive: 26
      • Awards
    « Reply #106 on: May 26, 2013, 12:13:07 PM »
  • [+]0
  • [-]0
  • Nista od toga FUN server smo ugasili a ovo je Knife ;)

Nisi me razumeo... znam da je ugasen Fun Server, ja sam napisao da se ta mapa ubaci na fun listu mapa a to se odnosi na Silence-ov predlog:

... Vase navedene fun mape bi isle npr posle 12h posle ponoci itd

Offline Christmas

• EPG Active Member
    • *
    • Thank You
    • -Given: 52
    • -Receive: 69
      • Awards
    « Reply #107 on: May 26, 2013, 03:03:35 PM »
  • [+]0
  • [-]0
  • Sonata sve je to fino, kada bi igrali konstantno ljudi koji postuju pravila, ali ne, kod nas su uglavnom u prolazu igraci, imas par njih koji igraju konstantno, da se radi o nama "normalnima" to bi bilo vrh, ali ovo ce ih samo zbuniti, bilo je jednom ovo na UE, secas se mapa 35hp_gladiator, tu nije bilo pravila, pa se posle igraci bunili i na ostalim mapama ..

Ponavljam opet recenicu koju sam 15x pisao .. "Bolje 15 igraca koji postuju pravila nego pun server gde se ne zna ko sta radi .."

Offline Djene

• EPG Veteran
    • EPG Experienced Member
    • *
    • Thank You
    • -Given: 168
    • -Receive: 424
    • Awards EPG Staff EPG Donator
      • Awards
    « Reply #108 on: May 26, 2013, 04:34:22 PM »
  • [+]0
  • [-]0
  • Sonata sve je to fino, kada bi igrali konstantno ljudi koji postuju pravila, ali ne, kod nas su uglavnom u prolazu igraci, imas par njih koji igraju konstantno, da se radi o nama "normalnima" to bi bilo vrh, ali ovo ce ih samo zbuniti, bilo je jednom ovo na UE, secas se mapa 35hp_gladiator, tu nije bilo pravila, pa se posle igraci bunili i na ostalim mapama ..

Ponavljam opet recenicu koju sam 15x pisao .. "Bolje 15 igraca koji postuju pravila nego pun server gde se ne zna ko sta radi .."

Sta god pricali ima 2 opcije da napravimo 2 mapcycle-a ili ostaje kako je bilo

Offline S|lencE

• EPG Veteran
    • EPG Experienced Member
    • *
    • Thank You
    • -Given: 289
    • -Receive: 762
    • Dattebayo!
    • Awards Enjoy the silencE EPG Staff EPG Donator
      • Awards
    « Reply #109 on: May 26, 2013, 07:48:55 PM »
  • [+]0
  • [-]0
  • Cudite se zasto ima sve manje i manje igraca a ne radite nista po tom pitanju, isti ste vec 3 godine sta ocekujete.

Spamata, ne mozes da se pojavis posle sto god i trazis mane ako nisi upucen. Knife je do skoro bio gotovo konstantno pun po cijeli dan. Ali nismo imali previse admina jer je bila obaveza da se placa. Tako da su se zrtvovali hedovi, owneri itd da samostalno placamo, a da admin bude free. I eto vidis sad imamo 50 admina. (Zahvaljujem se i donacijama) Tako da ne mozes reci da se ne trudimo. Sto se tice praznjenja servera, pre nesto vise od mjesec, dva,  server se 2 puta reinstalirao, sto zbog bug-ova, sto zbog novije verzije (za koju kgb garantuje da nam ne moze biti hakovan serv). Onda redovno nas kgb *ebe sa lagovima, promjenom masina, promjenom linka i sta sve ne vec. Kao sto mozes procitati u 'Obavestenja'. A i redovno dobijam pohvale za knife na pm za to sto smo jedini bez svakakvih sranja. I da je zbog toga milina igrati.  Najlakse je uzeti serv, sto radi svako dijete danas, ubaci par pluginova i glume kao da su vlasnici KGB-a.
    « Last Edit: May 26, 2013, 07:56:13 PM by S|lencE »

Offline sOnata

• VIP
    • EPG Active Member
    • *
    • Thank You
    • -Given: 32
    • -Receive: 82
    • Awards EPG Retired Staff
      • Awards
    « Reply #110 on: May 26, 2013, 09:34:01 PM »
  • [+]0
  • [-]0
  • Slusaj Pile, ja ne kazem nista sa moje tacke gledista, ja da mislim da je bilo koji knife serv imalo dostojan epg-u davno bih otisao
    Server je stabilan i odlican i hvala bogu nemate pluginove i ostale gluposti
    Ali kazem da ako zelite da privucete neke druge oci potrebne su inovacije, a ne samo ubacite novu mapu i radite na bagovima to vremenom dosadi...

Offline Александар

• VIP
    • EPG Experienced Member
    • *
    • Thank You
    • -Given: 835
    • -Receive: 211
    • Trening je keva!
    • Awards EPG Retired Staff INd. EPG Šmeker EPG grobar
      • Awards
    « Reply #111 on: June 06, 2013, 04:13:52 PM »
  • [+]0
  • [-]0
  • 35hp_6 da se izbaci posto je "veliki most" pa idu 3vs1 4vs1 krse pravila na toj mapi dosta ...

Offline Apokalipsa

• VIP
    • EPG Experienced Member
    • *
    • Thank You
    • -Given: 210
    • -Receive: 142
    • Awards Spamer Gangnam Style EPG Donator EPG Retired Staff
      • Awards
    « Reply #112 on: June 06, 2013, 04:30:01 PM »
  • [+]0
  • [-]0
  • Slusaj Pile, ja ne kazem nista sa moje tacke gledista, ja da mislim da je bilo koji knife serv imalo dostojan epg-u davno bih otisao
    Server je stabilan i odlican i hvala bogu nemate pluginove i ostale gluposti
    Ali kazem da ako zelite da privucete neke druge oci potrebne su inovacije, a ne samo ubacite novu mapu i radite na bagovima to vremenom dosadi...
    Cisto da dodam .. svaki mod ali bas svaki na odredjeno vreme dosadi. Tako ce jednog dana dosaditi i dr i zombie i knife posle kad ih smori pub ili na sta vec su otisli vratice se uvek je ista prica.. cs je dosta star i ljude smori 1 isti mod da igraju.

Offline aphro.

• EPG Designer
    • EPG Active Member
    • *
    • Thank You
    • -Given: 211
    • -Receive: 169
    • Awards EPG Staff 3 EPG Dizajner (žuta slova)
      • Awards
    « Reply #113 on: June 24, 2013, 06:26:28 PM »
  • [+]0
  • [-]0
  • Jeste da ima 12 mapa , ali ne bi bilo lose da se ubaci jos koja. Uvek mi se desava da se 2-3 mape ponavljaju kad god udjem na server.
    Nemam kritiku ni za jednu mapu , jedino je mozda 35hp_6 nepregledna zbog onog velikog mosta i tesko je ne prekrsiti neko pravilo.
    - Moj predlog je da se ubaci 35hp_bnd ( http://www.limon-pro.ucoz.ru/Opzhue/35hp_bnd.jpg ).
    Drugacija je od ostalih , a i po meni je jako zanimljiva.
    - Mogle bi da se vrate mape kao sto su  35hp_garac (ako se tako zove , ali mislim da svi znate o kojoj mapi je rec ) , mapa je odlicna , jedino sto lako moze da se ide 2 na 1 , ali mislim da to nije neki problem zato sto skoro uvek ima nekoga od admina na serveru.
    - I jos jedna mapa , nisam siguran kako se zove , samo znam da ima " orange " u imenu , takodje je bila.

Offline Extrim

• EPG Active Member
    • *
    • Thank You
    • -Given: 12
    • -Receive: 23
    • Awards Pazarac Cannabis Firm Torcida Sand
      • Awards
    « Reply #114 on: July 14, 2013, 04:38:53 PM »
  • [+]0
  • [-]0

• Offline shimi

• EPG New Member
    • *
    • Thank You
    • -Given: 0
    • -Receive: 1
      • Awards

Offline Djene

• EPG Veteran
    • EPG Experienced Member
    • *
    • Thank You
    • -Given: 168
    • -Receive: 424
    • Awards EPG Staff EPG Donator
      • Awards
    « Reply #116 on: July 28, 2013, 03:52:54 AM »
  • [+]0
  • [-]0
  • 1hp_final
    http://www.17buddies.com/17b2/View/Map/12730/1hp_final.html

Pothitno!   :celebrate: :celebrate: :celebrate:

Eo posto ja znam kako je stanje itd odluceno je jos davno da ta mapa nece biti ubacivana kao ni acer.Koliko se secam receno je ako vas mnogo hoce to neka se izjasni i bice ubacena u nocni mapcycle tako nesto.Pile ispravi me ako gresim ;)

Offline 4x4=12

• EPG Veteran
    • EPG Experienced Member
    • *
    • Thank You
    • -Given: 47
    • -Receive: 262
    • Meowingtons
    • Awards PRO LAVA DAJVERS [D] Faraon Premračni Previse lenj 2 EPG Retired Staff (ljubicasta)
      • Awards
    « Reply #117 on: July 28, 2013, 12:37:21 PM »
  • [+]0
  • [-]0
  • 1 hp mape smaraju i nocu i danju

Offline nafeetZ 涅 マユリ

• VIP
    • EPG Experienced Member
    • *
    • Thank You
    • -Given: 77
    • -Receive: 79
    • ด ้้้้้็็็็็้้้้้็็็็็้้้้้้้้็็็็็้้้้้็็็็็้้้้้
    • Awards EPG Retired Staff Novi sad Bleach EPG Booster
      • Awards
    « Reply #118 on: July 28, 2013, 03:29:24 PM »
  • [+]0
  • [-]0
  • 1 hp mape smaraju i nocu i danju

i privlaci botove da krse pravila

Offline shimi

• EPG New Member
    • *
    • Thank You
    • -Given: 0
    • -Receive: 1
      • Awards
    « Reply #119 on: July 28, 2013, 11:30:03 PM »
  • [+]0
  • [-]0
  • Dobro ne mora ta mapa, al mozete izbaciti onu mario mapu i ne znam onu jos jednu kako se zove, sto se svi penju na onu sfingu, posto od te mape zna dosta da laguje i smara jurnjava po onolikim mapama, a ubacite onu mapu sa kockama i lavom sto ima kao cetiri dela s lavom, to vole ljudi

hostility
    hostility
    hostility
    hostility