35hp_2
35hp_color
35hp_frageris
35hp_gx
35hp_js_rusmap
35hp_lava
35hp_lava_2014
35hp_sw
Na serveru se trenutno vrte ove, gorepomenute mape. Pošto hedovi očigledno nemaju vremena (Inna je najavila odsustvo, a Deki radi ko konj), ja bih, uz vašu pomoć, da napravim neki normalni mapcycle, da se vrti, dok se hedovi ne nakane da po svojim željama i prohtevima naprave isti. Pa do tada, da imamo neki cool mpc. Ovo sam pokrenuo čisto da pokušamo da napravimo neki mpc sa popularnim mapama da privučemo igrače, pošto je server tek krenuo sa radom.
Ja ću ovde iskopirati spisak svih mapa koje smo upload-ovali na server, pa bih voleo da mi napišete koje mape biste vi izabrali da se vrte u mpc-u. Možete ih poređati i po redosledu po kome biste želeli da idu, pa ću ja izabrati, po meni, najbolju kombinaciju (možda je malo korigovati) i ubaciti je na server. Ako hedovi imaju vremena i volje da se ovim bave, mogu i oni da kažu kakav mpc hoće, pa ću ja reći jel može ili ne može. Haha, šalim se, biće kako oni kažu na kraju, svakako.

Gledajte da ne budu velike mape, nego neke manje, pošto u početku očekujemo manje igrača dok se server ne razradi, a velike mape prazne server ako nema dovoljno ljudi.
Možete i predložiti neke mape koje nisu na spisku. Među ovim mapama ima i nekoliko koje su pravljene specijalno za EPG, od strane naših starih mapera (
gArRrAcC_;)_;) i
visual.bvb), a to su mape:
35hp_epg.bsp (mislim da je autor visual.bvb, ne secam se tacno, nadam se da se autor potpisao negde na mapi)
35hp_garac.bsp (by gArRrAcC_;)_;))
35hp_garac2.bsp (by gArRrAcC_;)_;))
35hp_hallow.bsp (by visual.bvb)
35hp_port.bsp (by gArRrAcC_;)_;))
IZDAJNIK.bsp (ova mapa je postojala na serveru jos 2009 godine, i mapa je za zezanje sa ekipom u gluvo doba kad nema nikog, i ne znam ko je autor)
Koga interesuju kako izgledaju ove mape, mogu da ih vam pošaljem.
Evo ga spisak svih mapa koje trenutno postoje na serveru: