hostility
hostility
hostility
hostility
hostility hostility

Author Topic: Unban po 3. put - FrOg  (Read 2289 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline --CraZy--FrOog--

• EPG New Member
  • *
  • Thank You
  • -Given: 7
  • -Receive: 3
  • Just a little boy who prefers eccentric behavior..
    • Awards
Re: Unban po 3. put - FrOg
« Reply #15 on: August 05, 2013, 07:51:17 PM »
  • [+]0
  • [-]0
  • koristio, koristis, planiras da koristis...  Vreme je u ovom slucaju nebitno.
    Sam si rekao da si napravio i koristio gore pomenuti cfg i to je dovoljan razlog za stavljanje na bl.
    Mi ne pravimo razliku izmedju onih koji su nekada koristili  cfg, koji trenutno koriste i onih koji su "samo jednom koristili cfg da vide kako to izgleda".
    Nadam se da ti je sada jasnije.

Naravno da mi je jasno..Ali ja samo pokusavam da kazem da je to nesto sto je bilo i nmg tu nista da promenim niti pokusavam da opravdam to..Samo kazem da na epg nisam igrao sa cfg-om i da sam nepravedno stavljen na bl..Necu vise da spam cekam odgovor..

Offline HyPeRioN

• Robovlasnik
    • EPG Veteran
    • EPG Active Member
    • *
    • Thank You
    • -Given: 10
    • -Receive: 220
      • Awards
    « Reply #16 on: August 05, 2013, 08:14:27 PM »
  • [+]0
  • [-]0
  • pre koliko tacno vremena si napravio taj cfg?
    Ukoliko je proslo vise od 2 godine i ukoliko ga niko od admina nije video da koristi cfg na bilo kom serveru ja sam za to da se skine sa bl. ali to je cisto moje misljenje.
    s jedne strane imamo pravila jasno definisana i koja bi trebalo da vaze za sve, a sa druge imamo ljude kojima smo davali unban iako su pravila bila prekrsena.
    head admini neka se izjasne i neka odluce. toliko od mene.

Offline --CraZy--FrOog--

• EPG New Member
    • *
    • Thank You
      • Awards
    « Reply #17 on: August 05, 2013, 08:40:53 PM »
  • [+]0
  • [-]0
  • Nmg sada da kazem da ima tacno pune 2god ali oko 2god eto..igram vec neki period ovde na epg bez prekida i vec sam jednom bio banovan isto razlog bl "pravis cfg-ove i hackove" dobio unban sto znaci skinut sa bl.. Sada opet isto sam se nasao na bl i niko ne kaze da je razlog nesto sto se desilo od tada nego isto sto je i tada bilo..2 puta za istu stvar :S inace tnx hyperion cenim misljenje x)

Offline ZIDAR

• EPG Veteran
    • EPG Senior Member
    • *
    • Thank You
    • -Given: 2296
    • -Receive: 1814
    • Awards EPG Car [D] Kyokushinkai PRO LAVA DAJVERS EPG Staff
      • Awards
    « Reply #18 on: August 06, 2013, 01:44:43 AM »
  • [+]0
  • [-]0

• Offline --CraZy--FrOog--

• EPG New Member
    • *
    • Thank You
      • Awards
    « Reply #19 on: August 06, 2013, 02:02:56 AM »
  • [+]0
  • [-]0
  • haha pa i nije bas tako zidar..Ne verujem da mnogi imaju taj cfg a i nije toliko bitno mogu naci cfg gde god se okrenu..To vreme kada je bila fora da se ima cfg ja sam ga i napravio vrsta statusnog simbola lol ali stvarno je bilo tako...ali nikako ne mogu da kazem da sam ponosan na to sada..Knife igram jako dugo Ex-Yu- neki sigurno znaju i jednostavno nekada je bilo to sa cfg-om velika "fora"..Slazem se da unistava igru.. Sada me naravno boli cose za tako nesto, sada udjem na ka i bukvalno igram for fun a ne da se dokazujem i palim cfg-ove  sa bindovima da pokazem koliko sam KUL.. Svi smo valjda nekada bili botovi x)

Offline 4x4=12

• EPG Veteran
    • EPG Experienced Member
    • *
    • Thank You
    • -Given: 47
    • -Receive: 262
    • Meowingtons
    • Awards [D] Faraon Premračni PRO LAVA DAJVERS Previse lenj 2 EPG Retired Staff (ljubicasta)
      • Awards
    « Reply #20 on: August 06, 2013, 11:11:07 AM »
  • [+]0
  • [-]0
  • Ja ne mogu da verujem da je ova tema celih dva dana prezivela bez locka iz milosrdja.

Decka ce neko pojesti.

Ali okej, misljenje - kao sto Zidar rece, takvi kao frog unistavaju CS i vec su ga toliko unistili da svaki dan ljudi odustaju od igrice jer svako moze da bude ono sto vi zovte 'pro'. cfgeri su kao posledica bolesti, a likovi koji ih prave - bolest. Treba ih odstraniti sa interneta, vazduha i vode, prosto - javnosti. Admini, nemojte da se jebeno BRUKATE i stajete u odbranu decku...

@frog: mene to taaako jebeno ne zanima da li si ti pravio ova sranja pre dve, tri ili pet godina, ne zanima me koliko dugo igras... Ne zanima me ni taj 'ex yu' stagod. Zanima me kako uopste mozs da ocekujes da ces moci da nastavis da igras na EPG knajfu? Verovatno ti taj ex yu i dalje radi, pa ti izvoli... Citao sam sta si pisao, ti si iznenadjen??! sto si dobio ban?! Voleo bih da napises KO ti je dao taj unban koji si pomenuo, piacemo ga na osnovu cega je to uradio. (jedino kapiram ako je unban bio neki dan pre ovog cfga koji smo izguglali)

Sto se ovog bana sad tice (ne znam da li je bio perm ili ne) ali sada to svakako jeste. Imatee do kraja dana da pisete na temi i to je to - lock.

Mislim da Sajlens ne moze nista da promeni u ovom slucaju, osim da opet pokrene besmislenu raspravu.

Jednom bot - zauvek bot.

Offline --CraZy--FrOog--

• EPG New Member
    • *
    • Thank You
      • Awards
    « Reply #21 on: August 06, 2013, 01:05:50 PM »
  • [+]0
  • [-]0
  • Da to nije malo preterivanje eyesburn? Mislim nije u pitanju atomska bomba, vlaska magija nego text file..Ja verujem da tebe ne zanima ali sam odgovorio onima koje je zanimalo..Naravno da sam iznenadjen kad ne prekrsis ni jedno pravilo a dobijes ban valjda je to logicno..Prvi put unban sam dobio zato sto nista nisam imao (kao i sada)..Naravno da se vodi besmislena rasprava posto je ovo kao da sam dobio ban zato sto krsim pravila na skill areni..

Offline Djene

• EPG Veteran
    • EPG Experienced Member
    • *
    • Thank You
    • -Given: 168
    • -Receive: 424
    • Awards EPG Staff EPG Donator
      • Awards
    « Reply #22 on: August 06, 2013, 02:43:43 PM »
  • [+]1
  • [-]0
  • Ja ne mogu da verujem da je ova tema celih dva dana prezivela bez locka iz milosrdja.

Decka ce neko pojesti.

Ali okej, misljenje - kao sto Zidar rece, takvi kao frog unistavaju CS i vec su ga toliko unistili da svaki dan ljudi odustaju od igrice jer svako moze da bude ono sto vi zovte 'pro'. cfgeri su kao posledica bolesti, a likovi koji ih prave - bolest. Treba ih odstraniti sa interneta, vazduha i vode, prosto - javnosti. Admini, nemojte da se jebeno BRUKATE i stajete u odbranu decku...

@frog: mene to taaako jebeno ne zanima da li si ti pravio ova sranja pre dve, tri ili pet godina, ne zanima me koliko dugo igras... Ne zanima me ni taj 'ex yu' stagod. Zanima me kako uopste mozs da ocekujes da ces moci da nastavis da igras na EPG knajfu? Verovatno ti taj ex yu i dalje radi, pa ti izvoli... Citao sam sta si pisao, ti si iznenadjen??! sto si dobio ban?! Voleo bih da napises KO ti je dao taj unban koji si pomenuo, piacemo ga na osnovu cega je to uradio. (jedino kapiram ako je unban bio neki dan pre ovog cfga koji smo izguglali)

Sto se ovog bana sad tice (ne znam da li je bio perm ili ne) ali sada to svakako jeste. Imatee do kraja dana da pisete na temi i to je to - lock.

Mislim da Sajlens ne moze nista da promeni u ovom slucaju, osim da opet pokrene besmislenu raspravu.

Jednom bot - zauvek bot.

Brate jedan si od najstarijih na comm-u i psujes ko bolesan svaki tvoj topic post sadrzi psovku malo izciliraj upada u oci i dajes los primer...

Offline 4x4=12

• EPG Veteran
    • EPG Experienced Member
    • *
    • Thank You
    • Meowingtons
    • Awards [D] Faraon Premračni PRO LAVA DAJVERS Previse lenj 2 EPG Retired Staff (ljubicasta)
      • Awards
    « Reply #23 on: August 06, 2013, 04:13:37 PM »
  • [+]0
  • [-]0
  • Hoces da kazes da se neko ugleda na mene jer igram CS par godina duze??  :D

Offline feel like a cow

• EPG Veteran
    • EPG Active Member
    • *
    • Thank You
    • -Given: 1
    • -Receive: 114
    • Holly cow!
    • Awards EPG Staff
      • eRepublik
      • Awards
    « Reply #24 on: August 06, 2013, 04:43:04 PM »
  • [+]0
  • [-]0
  • « Last Edit: August 06, 2013, 04:43:58 PM by feel like a cow »

Offline Djene

• EPG Veteran
    • EPG Experienced Member
    • *
    • Thank You
    • -Given: 168
    • -Receive: 424
    • Awards EPG Staff EPG Donator
      • Awards
    « Reply #25 on: August 06, 2013, 05:09:34 PM »
  • [+]0
  • [-]0
  • Hoces da kazes da se neko ugleda na mene jer igram CS par godina duze??  :D

Hocu da kazem da si jedan od najstarijih i da treba da dajes primer nama mladjima kako da se ponasamo...

Offline --CraZy--FrOog--

• EPG New Member
    • *
    • Thank You
      • Awards
    « Reply #26 on: August 06, 2013, 05:25:08 PM »
  • [+]0
  • [-]0

• Ne znam i dalje kakve to veze ima kad sam nekoliko puta uploadovao demo na kom nemam nista..Ali ok nadam se da bar vi vidite neku logiku u tome.

Uglavnom tema se svodi na to kako ja ponavljam da ja od kad igram na epg nemam nista a dobijam odgovore kako sam dobijao unbanove zato sto niste znali da imam svoj cfg napravljen nekada...Ako je tako i zbog toga necu dobiti unban lock ovu temu posto je to jednostavno tako kako je..Pozdrav  :wink:
    « Last Edit: August 06, 2013, 05:44:28 PM by --CraZy--FrOog-- »

Offline ZIDAR

• EPG Veteran
    • EPG Senior Member
    • *
    • Thank You
    • -Receive: 1814
    • Awards EPG Car [D] Kyokushinkai PRO LAVA DAJVERS EPG Staff
      • Awards
    « Reply #27 on: August 06, 2013, 09:32:30 PM »
  • [+]0
  • [-]0
  • Sve najbolje. Poz ;)

Offline 4x4=12

• EPG Veteran
    • EPG Experienced Member
    • *
    • Thank You
    • Meowingtons
      • Awards
    « Reply #28 on: August 06, 2013, 11:16:49 PM »
  • [+]0
  • [-]0
  • Zivela sloboda govora!

Offline ZIDAR

• EPG Veteran
    • EPG Senior Member
    • *
    • Thank You