0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
par cinjenica:- ako IMAS speed na svom racunaru, ti si botina koja zasluzuje perm. Iz bilo kog razloga da ga imas - perm. Nije opravdanje za to da budes debil - jer su svi ostali debili.- zaliti se za KICK je stvarno smesno. Jel to sad znaci da i kad slucajno kikujemo nekoga - to mora da se pojavi na forumu??- admina ima malo, premalo na serveru, ako si pravi igrac ti ces im pomoci, a ne zaliti se za gluposti. To sto napises adminima na chat: "ALOOOO banuj ovoga i ovoga, 2 na 1" to ne znaci nista. Svaki normalan admin ce verovati samo svojim ocima. - da dodam jos: ovo sto sam gore napisao za speed, vazi i za bilo kakav cfg, wh, lj hack, i sta god. Ja primetim mnoge koji pale cfg-ove, i bez ikakvog cekanja ili objasnjenja dajem 5000 mina, dinamicki. Za speed ide perm. Ovi sto pale cfg - nikada ni ne dozive da se pojave na forumu, dole u temi "Banovani igrac i black lista blabla" jer nema potrebe prosto - imao si cfg, speed, wh, hack - cao.Svim cfgerima (i prikrivenim cfgerima) - sto se mene licno tice, dovoljno je samo da IZJAVIS da imas cfg - ja cu te docekati sa mojih lepih 5000 dyn-a. jos jedan edit: cela ta prica sa cfg-om (nevezano za ovaj kick i zalbu za kick) je postala jako dosadna, mislimda bi svi old skul admini trebali da imaju slobodu i da banuju botine koji i PITAJU kako da nadju cfg.... Toliko.
Kao da ce sad neko STVARNO da procita ceo onaj roman u pravilima
granica budzenja?ako mene pitas to je SVE sto nije default cfg fajl u ostalom, u knajfu ili jesi ili nisi invalid kome treba da edituje cfg.
Auuuuu stavio te je na njegovu bl xD zeznuo si stvar hahahahah .... Alex fuxo jedna sto se tice podesavanja u cfgu najvise se koristi develope i tako te stvari jer kad stavis develope na 1 onda su ti sve komande dostupne da ti namestis kako hoces fps moze da ti bude i 1000 ako imas mocnu masinu Sto se tice rejtova i ostalih stvari server koristi odredjene rejtove i po serveru se takodje namestaju igracu... A tzv budzeni cfg je cfg sa skriptama bhop auto kill aim slowmotion i tako te stvari ogromna je razlika Ali u sustini i jedno i drugo je zabranjeno da se menja igra se pod deffultom i to je to ....