0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Samo sam rekao da ne postoji razlika izmedju dd skripte i obicnog "skrolanja" i da ne moze da se primeti, sto si ti rekao da si primetio, nisam rekao da opravdavam skripte, bas naprotiv, banovao sam brdo skriptasa.. DD skripta je neprimetna, ako hoces mogu ti dokazati na nekom serveru koji je prazan.
Ne slazem se sa visualom, ko igra duze knife, veoma je lako provaliti ko ima, a ko nema skriptu, jednostavno je, svi znamo kako izgleda DD=double duck, to je dozvoljeno, i drugacije ne moze da izlgeda, ali DD skripta=double duck skripta, je sasvim drugacija, lik mnogo brze dolazi do tebe, i vidi se nepravilno kretanje sto se tice knife-a, tako se i cfg moze provaliti, posmatraj duze vreme nekog igraca i njegovo kretanje, jednostavno lik ne moze samo da rashuje i da kolje sve, nismo mi glupi pa da se ne izmaknemo, nego jednostavno takve su mu konfiguracije i video da moze samo W, tako je i sa skriptom video da stize brze do protivnika i samo to gazi ..Ako neko oce da udjemo na cw server neka skrola ja cu mu reci da li je to skripta ili obican dd ..
Zelim da prijavim admina pod nickom Marijana tako nesto. Decko/Devojka ne ume da rukuje adminom. Decko mi napise na sayu: Kajmak Debilu jedan !Ja mu odgovaram: Debil si sam !I ona mene gaguje ..a lika koji me vredja nije ! Ja joj posaljena u@ Alo admine,on je mene prvi vredjao njemu ne gag ? o.OOna meni odgovara: Skrati jezicinu i nemoj to alo .. Pritom me kickuje -.-' Dosao sam na srv da igram i da se zabavim , ali posto ima ovako pametnih admina ne moze normalno da se igra. Molim administraciju da je opomenu (nju/njega) na ponasanje !
Quote from: wlajko on April 18, 2013, 08:32:18 PMZelim da prijavim admina pod nickom Marijana tako nesto. Decko/Devojka ne ume da rukuje adminom. Decko mi napise na sayu: Kajmak Debilu jedan !Ja mu odgovaram: Debil si sam !I ona mene gaguje ..a lika koji me vredja nije ! Ja joj posaljena u@ Alo admine,on je mene prvi vredjao njemu ne gag ? o.OOna meni odgovara: Skrati jezicinu i nemoj to alo .. Pritom me kickuje -.-' Dosao sam na srv da igram i da se zabavim , ali posto ima ovako pametnih admina ne moze normalno da se igra. Molim administraciju da je opomenu (nju/njega) na ponasanje !
Quote from: feel like a cow on April 18, 2013, 09:19:05 PMQuote from: wlajko on April 18, 2013, 08:32:18 PMZelim da prijavim admina pod nickom Marijana tako nesto. Decko/Devojka ne ume da rukuje adminom. Decko mi napise na sayu: Kajmak Debilu jedan !Ja mu odgovaram: Debil si sam !I ona mene gaguje ..a lika koji me vredja nije ! Ja joj posaljena u@ Alo admine,on je mene prvi vredjao njemu ne gag ? o.OOna meni odgovara: Skrati jezicinu i nemoj to alo .. Pritom me kickuje -.-' Dosao sam na srv da igram i da se zabavim , ali posto ima ovako pametnih admina ne moze normalno da se igra. Molim administraciju da je opomenu (nju/njega) na ponasanje !Da li ja trebam nju da slusam kao sluga ne razumem ? o.O Ja zelim samo pravdu sto se tice mene,zasto ja gag a decko koji me je prozvao (ne znam razlog) nije dobio gag ? o.O +"Skrati malo jezicinu" <--- Jel ovo u redu da admin kaze igracu ?