0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Janjicu, skinut ti je grab jer su nazalost takva pravila. Ne znam ko je napisao to pravilo (verovatno Pile), ali po meni ta kazna je suvise blaga:http://www.epg-hq.heliohost.org/forum/index.php?topic=1832.0Quote
Samo da se nadovezem, ako ces tako onda bi trebao svima ukinuti grab ne samo janjicu, posto ga svi koriste za sprdnju, tacnije jeste zabranjeno ali ga koriste svi i kad je potrebno i kad nije(vecinom kad nije)
E ovako imam zalbu na admina TRICKER,lik je prvo ubio jednog drugog lika skojim sam se ja klao to je znaci 2v1,i mi smo mu rekli sta radis to bla bla bez ikakve psovke i on se glupira nesto provocira nas i na kraju mene banuje za kao razlog recnik,samo mi objasnite kako da stavim demo pa da vidite da ne bude da lazem.Admin: TRICKER ---- Vreme: [13.06 - 20:28] ---- IP: 188.2.194.95XNik: qsdzoty ----- ID: STEAM_0:0:1861465786 ---- mID: [NoviCS/SteaKicked by Console: "Admin TRICKER te je banovao na 10 minuta. Razlog: recnik. Vidi konzolu za detalje. Za unban posetite forum: www.epg-hq.heliohost.org.