hostility
hostility
hostility
hostility
hostility hostility

Author Topic: Ban  (Read 726 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Unforgiven.

• EPG New Member
  • *
  • Thank You
  • -Given: 5
  • -Receive: 6
    • Awards
Ban
« on: December 23, 2014, 11:02:03 PM »
  • [+]1
  • [-]2
  • 1. Nick:Unforgiven.
    2. IP (http://www.cmyip.com/):178.148.245.156

Offline sLaYeR 雄大

• Linux System Administrator
    • EPG Veteran
    • EPG Veteran Member
    • *
    • Thank You
    • -Given: 78
    • -Receive: 417
    • Awards EPG Staff EPG Weed EPG grobar EPG Anime
      • www.epg-hq.heliohost.org
      • Awards
    Re: Ban
    « Reply #1 on: December 24, 2014, 12:12:26 AM »
  • [+]0
  • [-]0
  • Odmah cu da objasnim situaciju.
    Pratio sam te celu mapu pre ove, gde si normalno igrao, i sve je bilo ok sem tog dd-a, koji nisi radio uopste na ovoj mapi zato sto je Jana pisala u admin cetu nesto u vezi toga, i gle cuda, cim se pomenula tema krenuo si da stojis sa strane, retko da se koljes, a i kad si se klao isao si normalno, da ne pominjem da svaki put kad se pomenula skripta (bilo je par navrata) momentalno si isao afk na 10ak sekundi, sto mapu pre nisi radio.
    Nikad ne banujem bez da prvo pratim samo igraca najmanje celu mapu, pa tek onda odlucim.
    Sve ostalo je ok sem te skripte, i naravno dok nisi skontao da se u drugom demo-u verovatno ne vidi nista nisi ni hteo da upload-ujes.
    Skripta za to je stara, i na gredi se jasno prepozna iz razloga sto je skripta (uvek isti pokret, sve je sablonski).
    Nisam lupio ban iz hira, jer realno ni ne znam te, danas sam te prvi put i video na serveru, ali da dozvolim da admin koristi bilo sta, makar to bila i sitnica (u ovom slucaju ta skripa) necu da dozvolim.
    Ako si toliko bio siguran u svoju nevinost, zasto jednostavno nisi lepo dosao na forum, otvorio topic i pitao o cemu se radi, nego si pre toga prvo ispamovao cet nebulozama i onda se setio da to uradis.

Offline Unforgiven.

• EPG New Member
    • *
    • Thank You
      • Awards
    « Reply #2 on: December 24, 2014, 12:50:53 PM »
  • [+]0
  • [-]0
  • Sad ja tebi nesto da kazem
    Nikada nisam koristio nikakvu skriptu ili bilo sta od toga, stajao sam na mapi 10 sec zato sto sam se dopisivao na fejsbuku, spamao sam zato sto sam se iznervirao zato sto nemate pojma sta je skripta, postavio sam demo u cemu je sad problem ? Nemojte da podcenjujete igrace koji su bolji od VAS ! Vi radite sta ocete, ja sam svoje rekao a i uradio, sad cete sve drugo da izmislite samo da biste vi bili u pravu.

Offline sLaYeR 雄大

• EPG Veteran
    • EPG Veteran Member
    • *
    • Thank You
      • Awards
    « Reply #3 on: December 24, 2014, 08:12:39 PM »
  • [+]0
  • [-]0
  • Mozda trenutno bolje koljes od mene, ali o iskustvu na knife modu ti ne mozes da mi kazes nista, jer si u tom trenutku kad sam ja igrao imao 13 godina i verovatno nisi ni znao za mod.
    Sto se skripti tice bio sam tu od samog pocetka koriscenja toga, jer sam igrao knife dok jos nije bilo puno citera/skriptasa, i veoma dobro znam sta i kako izgleda u igrici.
    Na osnovu tvoje igre, skakanja po mapi, radjenja iste fore sa i bez klanja se nikako ne podudaraju, dd koji ti radis izgleda dobro ali dosta drugacije, iz razloga sto je skripta jednostavno kod koji govori po kojem ce paternu igrac da se krece, koji je uvek jedinstven i prepoznatljiv.
    Na gredi sam video celu mapu kako igras i sve analizirao, nakon toga sam dosao do zakljucka da je skripta u pitanju i doneo odluku da te banujem.

Offline Unforgiven.

• EPG New Member
    • *
    • Thank You
      • Awards
    « Reply #4 on: December 24, 2014, 09:29:11 PM »
  • [+]1
  • [-]0
  • Ocigledno te iskustvo malo vara, postavio sam Demo, ja stvarno ne znam u cemu je problem, nikad nisam koristio nikakve skripte, a pogotovo ne na EPG, volim taj server i zasto bi dozvolio da me banuju zbog skripte. Ako je to tvoja odluka okej je, ja ne mogu nista da ti kazem, sve sam ti lepo rekao i stojim iza toga, jos jednom cu da ti ponovim, nikad nisam koristio nikakve skripte, to je moj skill samo!

Offline Jane

• EPG Veteran
    • EPG Experienced Member
    • *
    • Thank You
    • -Given: 380
    • -Receive: 448
      • Awards
    « Reply #5 on: December 24, 2014, 09:58:47 PM »
  • [+]1
  • [-]0

• Offline sLaYeR 雄大

• EPG Veteran
    • EPG Veteran Member
    • *
    • Thank You
      • Awards
    « Reply #6 on: December 24, 2014, 11:08:21 PM »
  • [+]0
  • [-]0
  • Ban je bio na 5000 minuta, toliko se daje za skriptu. Nakon toga ce moci da igra i ako sve bude ok moci ce opet da konkurise ako zeli.
    A sto se bana tice isto i ja stojim iza onoga sto sam video, nadam se da ubuduce necu vise vidjati to i da ce sve biti ok.