0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: GiGE VisioN on May 07, 2012, 05:01:21 PMPa druze moj... Pise ime teme Kritike i pohvale... Valjda i stoji tu da bi vas kritikovali, a ne da bi neko rekao .. Znate narode nemojte pisati kritike , ajmo samo da se medjusobno hvalimo ... Mi radimo, mi trazimo.... Ja sam idiot sto uopste pisem, ipak sam dzaba mislio da i ovde ima ozbiljnosti... Ne znam ... Valjda sam idiot, sta uopste trazim ovde ....Kritika je na mjestu. Svjestan sam manjka admina na knife-u, i ponavljam radim na tome
Pa druze moj... Pise ime teme Kritike i pohvale... Valjda i stoji tu da bi vas kritikovali, a ne da bi neko rekao .. Znate narode nemojte pisati kritike , ajmo samo da se medjusobno hvalimo ... Mi radimo, mi trazimo.... Ja sam idiot sto uopste pisem, ipak sam dzaba mislio da i ovde ima ozbiljnosti... Ne znam ... Valjda sam idiot, sta uopste trazim ovde ....
Quote from: The OnLy OnE Koljach 之謎 on May 07, 2012, 03:04:43 PMAko mi nadjete takve normalne starije i ozbiljne da hoce da placaju javite mi se u suprotnom nemojte da pisete ovakve gluposti nema admina nema admina ... Nema admina u takvoj smo situaciji bice bolje -.- ....Pa druze moj... Pise ime teme Kritike i pohvale... Valjda i stoji tu da bi vas kritikovali, a ne da bi neko rekao .. Znate narode nemojte pisati kritike , ajmo samo da se medjusobno hvalimo ... Mi radimo, mi trazimo.... Ja sam idiot sto uopste pisem, ipak sam dzaba mislio da i ovde ima ozbiljnosti... Ne znam ... Valjda sam idiot, sta uopste trazim ovde ....
Ako mi nadjete takve normalne starije i ozbiljne da hoce da placaju javite mi se u suprotnom nemojte da pisete ovakve gluposti nema admina nema admina ... Nema admina u takvoj smo situaciji bice bolje -.- ....
"Druze" veruj mi ovde ima dovoljno ozbiljnosti i ako nisi procitao pravila i ostale teme onda te molim da ih procitas... radi se o tome da su se ta pitanja postavljala jedno milion puta "zasto nema admina"... i veruj mi milion puta sam odgovorio na njega pa cu i tebe da ispostujem cisto da znas... Admina nema jer je skolska godina vecina su u skoli popustili tako da nemaju uslove da igraju cs trenutno... Tako je svake godine i to je normalna stvar.. Naravno nije opravdano sto uopste nema admina ali sta je tu je....
Quote from: GiGE VisioN on May 07, 2012, 05:01:21 PMQuote from: The OnLy OnE Koljach 之謎 on May 07, 2012, 03:04:43 PMAko mi nadjete takve normalne starije i ozbiljne da hoce da placaju javite mi se u suprotnom nemojte da pisete ovakve gluposti nema admina nema admina ... Nema admina u takvoj smo situaciji bice bolje -.- ....Pa druze moj... Pise ime teme Kritike i pohvale... Valjda i stoji tu da bi vas kritikovali, a ne da bi neko rekao .. Znate narode nemojte pisati kritike , ajmo samo da se medjusobno hvalimo ... Mi radimo, mi trazimo.... Ja sam idiot sto uopste pisem, ipak sam dzaba mislio da i ovde ima ozbiljnosti... Ne znam ... Valjda sam idiot, sta uopste trazim ovde ...."Druze" veruj mi ovde ima dovoljno ozbiljnosti i ako nisi procitao pravila i ostale teme onda te molim da ih procitas... radi se o tome da su se ta pitanja postavljala jedno milion puta "zasto nema admina"... i veruj mi milion puta sam odgovorio na njega pa cu i tebe da ispostujem cisto da znas... Admina nema jer je skolska godina vecina su u skoli popustili tako da nemaju uslove da igraju cs trenutno... Tako je svake godine i to je normalna stvar.. Naravno nije opravdano sto uopste nema admina ali sta je tu je....