0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Kritika: Ljudi evo sad trenutno nema admina, par puta nema admina... Ljudi i dalje nema admina... A igraci krse pravila.... Ajmo podelite neke admine ljudima koji bi da budu aktivni... Da igram ozbiljno a ne se koljemo sa ledja i slusamo kako jedan drugog vredja
Radimo na regrutovanju novih admina
Ja sam cesto na knife srw i imam kritiku da u tjedan dana vidim mozda 2 puta da je dosao admin i napravio red. Gotovo svaki 2. dan dodje neka budala i cita pa kvari rank i score postenim igracima. Inace admin dodje kad ga igrac pozove znaci ne sjeti se doci ovako da vidi sta ima na srw i ima li problema!Po meni admini trebaju doci na srw ovako a ne kad i zove neki njihov prijatelj koji igra da bi se zaustavio cit i vidio sam da mnogi citerima ili onima koji ne postuju pravila ne daju zauvek ban nego na sat ili dva!
Ako mi nadjete takve normalne starije i ozbiljne da hoce da placaju javite mi se u suprotnom nemojte da pisete ovakve gluposti nema admina nema admina ... Nema admina u takvoj smo situaciji bice bolje -.- ....
Pa druze moj... Pise ime teme Kritike i pohvale... Valjda i stoji tu da bi vas kritikovali, a ne da bi neko rekao .. Znate narode nemojte pisati kritike , ajmo samo da se medjusobno hvalimo ... Mi radimo, mi trazimo.... Ja sam idiot sto uopste pisem, ipak sam dzaba mislio da i ovde ima ozbiljnosti... Ne znam ... Valjda sam idiot, sta uopste trazim ovde ....