Honeybee
hostility
hostility
hostility
hostility
hostility hostility

Author Topic: Kritike i pohvale  (Read 33419 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Bhopz.

• EPG Veteran Member
  • *
  • Thank You
  • -Given: 51
  • -Receive: 66
  • Awards EPG Retired Staff EPG Dubstep EPG Anime
    • Awards
Re: Kritike i pohvale
« Reply #60 on: May 08, 2012, 02:52:22 PM »
  • [+]0
  • [-]0
  • Pa druze moj... Pise ime teme Kritike i pohvale... Valjda i stoji tu da bi vas kritikovali, a ne da bi neko rekao .. Znate narode nemojte pisati kritike , ajmo samo da se medjusobno hvalimo ... Mi radimo, mi trazimo.... Ja sam idiot sto uopste pisem, ipak sam dzaba mislio da i ovde ima ozbiljnosti... Ne znam ... Valjda sam idiot, sta uopste trazim ovde  ???  ???  ???....

Kritika je na mjestu.
    Svjestan sam manjka admina na knife-u, i ponavljam radim na tome  8)

ja sam bio na serveru, sada vise ne mogu dok se ne zavrsi skolska godina ( ali to nije poenta ), video sam da je od admina na serveru prisutan NaNo i p0rn. od ostalih ni traga ni glasa.

Offline The OnLy OnE Koljach

• EPG Experienced Member
    • *
    • Thank You
    • -Given: 1
    • -Receive: 11
    • Awards EPG Retired Staff EPG Anime EPG Legend EPG Pro
      • Awards
    « Reply #61 on: May 08, 2012, 03:08:47 PM »
  • [+]0
  • [-]0
  • Ako mi nadjete takve normalne starije i ozbiljne da hoce da placaju javite mi se u suprotnom nemojte da pisete ovakve gluposti nema admina nema admina ... Nema admina u takvoj smo situaciji bice bolje -.- ....

Pa druze moj... Pise ime teme Kritike i pohvale... Valjda i stoji tu da bi vas kritikovali, a ne da bi neko rekao .. Znate narode nemojte pisati kritike , ajmo samo da se medjusobno hvalimo ... Mi radimo, mi trazimo.... Ja sam idiot sto uopste pisem, ipak sam dzaba mislio da i ovde ima ozbiljnosti... Ne znam ... Valjda sam idiot, sta uopste trazim ovde  ???  ???  ???....

"Druze" veruj mi ovde ima dovoljno ozbiljnosti i ako nisi procitao pravila i ostale teme onda te molim da ih procitas... radi se o tome da su se ta pitanja postavljala jedno milion puta "zasto nema admina"... i veruj mi milion puta sam odgovorio na njega pa cu i tebe da ispostujem cisto da znas... Admina nema jer je skolska godina vecina su u skoli popustili tako da nemaju uslove da igraju cs trenutno... Tako je svake godine i to je normalna stvar.. Naravno nije opravdano sto uopste nema admina ali sta je tu je....

Offline Bhopz.

• EPG Veteran Member
    • *
    • Thank You
    • -Given: 51
    • -Receive: 66
    • Awards EPG Retired Staff EPG Dubstep EPG Anime
      • Awards
    « Reply #62 on: May 09, 2012, 06:27:42 AM »
  • [+]0
  • [-]0
    "Druze" veruj mi ovde ima dovoljno ozbiljnosti i ako nisi procitao pravila i ostale teme onda te molim da ih procitas... radi se o tome da su se ta pitanja postavljala jedno milion puta "zasto nema admina"... i veruj mi milion puta sam odgovorio na njega pa cu i tebe da ispostujem cisto da znas... Admina nema jer je skolska godina vecina su u skoli popustili tako da nemaju uslove da igraju cs trenutno... Tako je svake godine i to je normalna stvar.. Naravno nije opravdano sto uopste nema admina ali sta je tu je....
    objasnio.

Offline GiGE VisioN

• EPG New Member
    • *
    • Thank You
    • -Given: 0
    • -Receive: 0
    • Ma sta oces bre ti... Flasu rakije pa u krevet! :D
      • Awards
    « Reply #63 on: May 09, 2012, 08:43:46 PM »
  • [+]0
  • [-]0
  • Ako mi nadjete takve normalne starije i ozbiljne da hoce da placaju javite mi se u suprotnom nemojte da pisete ovakve gluposti nema admina nema admina ... Nema admina u takvoj smo situaciji bice bolje -.- ....

Pa druze moj... Pise ime teme Kritike i pohvale... Valjda i stoji tu da bi vas kritikovali, a ne da bi neko rekao .. Znate narode nemojte pisati kritike , ajmo samo da se medjusobno hvalimo ... Mi radimo, mi trazimo.... Ja sam idiot sto uopste pisem, ipak sam dzaba mislio da i ovde ima ozbiljnosti... Ne znam ... Valjda sam idiot, sta uopste trazim ovde  ???  ???  ???....

Ozbiljnosti nema... Jer ja sam kratko na serveru otkako sam se vratio da igram CS , vec nekih par dana... I na serveru vidjam jedne te iste igrace , koji su tu non stop, za njih sigurno zna i head admin , i ti druze, i svi vi znate bolje od mene... I mesto da ih nagradite jednim adminom , zato sto vise, a znate da ce i vama dobro doneti, a i oni ce biti srecni , NE, vi cete meni pricati kako vasi admini uce skolu i nemogu da ulaze na server... Dok ovi ostali snose posledice... Ma nebitno je sta se ja mesam , i ovako nisam niko i nista na vasem serveru, samo neki posetilac koji je usao par puta na server.. (Valjda sam zeleo o5 onaj stari ozbiljan server kakvog se, bar se ja nadam sLaYeR odlicno seca, ali vidim da su glupi knife modovi uzeli maha..)
    Nema veze... Vas server, vasa stvar... Zelim vam svu srecu u daljem radu (ako po odgovoru iznad to mogu nazvati radom)...
    E da jos nesto... Pozdrav za NaNo-a jer za ovih par dana uvideo sam da se stvarno trudi, i to pohvaljujem..  ;)

Offline FURGONNNNN

• EPG New Member
    • *
    • Thank You
    • -Given: 0
    • -Receive: 0
      • Awards
    « Reply #64 on: June 07, 2012, 08:34:32 PM »
  • [+]0
  • [-]0
  • pozdrav,
    zelio bih da pohvalim server jer je ovo jedan od najboljih servera na ovim prostorima.
    Ali takodje zelim da kazem head adminima da serveru treba jos admina ( ili bar ovi koji jesu admini da vise posjecuju taj serrver jer igram vec nedelju dana a video sam 3-4 admina, sto nije bas za pohvalu ).
    razlog admina je to sto neki igraci uvjek krse pravila onda dosadjuju i dobrim igracima i onda pocinju i dobri igraci da krse i ne moze normalno da se igra..
    to je to od mene.. poz
    « Last Edit: June 07, 2012, 08:56:01 PM by FURGONNNNN »

Offline ZIDAR

• EPG Veteran
    • EPG Senior Member
    • *
    • Thank You
    • -Given: 2296
    • -Receive: 1814
    • Awards EPG Car [D] Kyokushinkai PRO LAVA DAJVERS EPG Staff
      • Awards
    « Reply #65 on: June 07, 2012, 09:55:47 PM »
  • [+]0
  • [-]0
  • Hvala ti na pohvalama, ali i na kritikama. Svesni smo nedostatka admina, i radimo na tome da povecamo njihov broj. U poslednjih nekoliko dana smo doneli neke odluke kojima se ubrzava procedura dobijanja admina (kriterijumi su i dalje strogi, samo su neke tehnicke stvari doterane), tako da u narednom periodu ocekujemo znatno poboljsanje situacije.

Offline 4x4=12

• EPG Veteran
    • EPG Experienced Member
    • *
    • Thank You
    • -Given: 47
    • -Receive: 262
    • Meowingtons
    • Awards [D] Faraon Premračni PRO LAVA DAJVERS EPG Retired Staff (ljubicasta) Previse lenj 2
      • Awards
    « Reply #66 on: June 21, 2012, 05:10:34 PM »
  • [+]0
  • [-]0
  • Prepustili ste server botovima.

Malopre sam usao na knife, i u roku od 5 sekundi dobio ban. Nisam cak ni poceo da igram. A o krsenju pravila svojom pojavom mi je malo tuzno da pisem. Ili bilo kakvog pravila u klanju, kradje nicka i bla bla... Nema ni jedan jedini razlog moguc za ban. Bzv...

Ne dolazim nikad na forum, nemam potrebe, ali ovo sam morao da vam prebacim.. Znaci sramota.

Druga sramota je brisanje Flutijevog nicka iz imena servera... Kako je to ikome moglo smetati??

Razmisljao sam da opet uplatim admina, malo da pomognem, ali sada definitivno odustajem.

Offline sLaYeR 雄大

• Linux System Administrator
    • EPG Veteran
    • EPG Veteran Member
    • *
    • Thank You
    • -Given: 78
    • -Receive: 417
    • Awards EPG Staff EPG Weed EPG grobar EPG Anime
      • www.epg-hq.heliohost.org
      • Awards
    « Reply #67 on: June 21, 2012, 05:25:45 PM »
  • [+]0
  • [-]0
  • Ko je to izbacio, ja tek sad vidim?
    Kako ste smeli da to izbacite, da li me je neko pitao?

Offline Djene

• EPG Veteran
    • EPG Experienced Member
    • *
    • Thank You
    • -Given: 168
    • -Receive: 424
    • Awards EPG Staff EPG Donator
      • Awards
    « Reply #68 on: June 21, 2012, 05:46:52 PM »
  • [+]0
  • [-]0
  • Kritike su na mestu sto se tice Flutija to je velika sramota!!! Sto se tice admina vecina je test admin i jos su na proveri a ban ko ti je dao taj nek se zakopa ...toliko od mene...

Offline ZIDAR

• EPG Veteran
    • EPG Senior Member
    • *
    • Thank You
      • Awards
    « Reply #69 on: June 21, 2012, 05:48:39 PM »
  • [+]0
  • [-]0

• Offline Djene

• EPG Veteran
    • EPG Experienced Member
    • *
    • Thank You
    • -Given: 168
    • -Receive: 424
    • Awards EPG Staff EPG Donator
      • Awards
    « Reply #70 on: June 21, 2012, 05:51:46 PM »
  • [+]0
  • [-]0
  • Ivane razocarao si familiju.... ccc -.-

:D

Offline NaNo

• EPG Veteran
    • EPG Experienced Member
    • *
    • Thank You
    • -Given: 6
    • -Receive: 146
    • Живимо за зезање и бодове у гостима
    • Awards Barbarians 1987
      • Awards
    « Reply #71 on: June 21, 2012, 05:55:00 PM »
  • [+]0
  • [-]0
  • Takodje sam trazio ban i nisam nasao, vjerovatno ga je server izbacio zbog laga, pa mu je pisalo da je banovan.

Offline ZIDAR

• EPG Veteran
    • EPG Senior Member
    • *
    • Thank You
      • Awards
    « Reply #72 on: June 21, 2012, 05:57:37 PM »
  • [+]0
  • [-]0
  • eyes drkosh, bio i ostao :D

Offline 4x4=12

• EPG Veteran
    • EPG Experienced Member
    • *
    • Thank You
    • -Given: 47
    • -Receive: 262
    • Meowingtons
    • Awards [D] Faraon Premračni PRO LAVA DAJVERS EPG Retired Staff (ljubicasta) Previse lenj 2
      • Awards
    « Reply #73 on: June 21, 2012, 05:59:04 PM »
  • [+]0
  • [-]0
  • Probacu opet, lag sigurno nemam danas, ovi smorovi nisu kod kuce pa ne idu na fejsbuk :D Mozda je neko stavio nick pod pw >.>

Zidare bruko... Sramoto.... Budjavko...

Offline S|lencE

• EPG Veteran
    • EPG Experienced Member
    • *
    • Thank You
    • -Given: 289
    • -Receive: 762
    • Dattebayo!
    • Awards Enjoy the silencE EPG Staff EPG Donator
      • Awards
    « Reply #74 on: June 21, 2012, 06:01:25 PM »
  • [+]0
  • [-]0
  • E pa stvarno, uletis tu na forum, nagrdis mi server i neces da platis 200 din, pravi drkos! =P Ako treba sta da se mijenja, to je da se NaNo izbaci, unosi neko gej raspolozenje na serv :x