hostility
hostility
hostility
hostility
hostility hostility

Author Topic: Kritike i pohvale  (Read 33502 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline HIGHAGAIN

• EPG Veteran
  • EPG Experienced Member
  • *
  • Thank You
  • -Given: 114
  • -Receive: 140
  • GLUGLUGLU
  • Awards Retired from CS EPG Retired Staff
    • Awards
Re: Kritike i pohvale
« Reply #240 on: February 23, 2015, 11:53:52 AM »
  • [+]0
  • [-]0
  • Slazem se sa piletom, druga vremena, ludja deca itd. to sve stoji, ali me zanima samo jedna stvar.
    Zasto svaku kritiku na rad head admina, aktivnost ili neaktivnost ostalih admina svodite na recenicu tipa "Ako ti se ne svidja idi, vrata su ti otvorena". Tako je neko meni jednom prilikom napisao imas logout i idi. Ovakvim nacinom se nece resiti problemi, samo ce se ostati bez ljudi, i nemojte reci jedan covek manje vise.

Nebitno je kako je on napisao, mozda je bio nervozan pa je napisao tako, al sto je bitno nema psovki, uvreda ima ali u granicama normale(bar po mom misljenju).
    Za neaktivnost nije mislio ni na koga konkretno nego na ceo admin tim, nije problem neaktivnost admina nego vrlo mali broj admina, pa onda admini i sto su aktivni ne primeti se zato sto je u vecini dana server bez admina.

Ovom prilikom cu da pohvalim test i regularne admine zato sto se trude da budu na serveru i da odrze red i mir koliko god je to moguce.

Po ko zna koji put...

Offline 4x4=12

• EPG Veteran
    • EPG Experienced Member
    • *
    • Thank You
    • -Given: 47
    • -Receive: 262
    • Meowingtons
    • Awards [D] Faraon Premračni PRO LAVA DAJVERS Previse lenj 2 EPG Retired Staff (ljubicasta)
      • Awards
    « Reply #241 on: February 23, 2015, 04:26:26 PM »
  • [+]0
  • [-]0
  • Ja stvarno nisam ni ocekivao razumevanje od nekoga tako nezrelog kao sto si ti JanO i reci cuti jos jednu jedinu stvar, koju nije ni moguce da znas. Pre tih pomenutih 4-5 godina neko kao ti je mozda mogao CUDOM da dogura do zvanja regularnog admina na epg najf serveru. Tada smo imali isto tako malo admina, ali su svi znali sta rade i head admini su znali ko sta zasluzuje.
    A ti - ti si fenomen nove generacije epg najfa, neko ko jedino i jedino i JEDINO ovde u ovom trenutku na taj nacin na koji i jesi - moze da postane head admin i administrator. A meni, uprkos tome sto me ''secanje ne sluzi'', zdrav razum i dalje funkcionise i sramota me je jer mi je nesto tako drago u zivotu postalo rob tvoje adolescencije.

Pile, razocarao sam se u tebe, iskreno.

(Izvinjavam se svima za ovaj flejm i za to ako sam nekome sjebao raspolozenje komentarima na ovoj temi , necu se vise javljati o ovome.) :)

Offline S|lencE

• EPG Veteran
    • EPG Experienced Member
    • *
    • Thank You
    • -Given: 289
    • -Receive: 762
    • Dattebayo!
    • Awards Enjoy the silencE EPG Staff EPG Donator
      • Awards
    « Reply #242 on: February 23, 2015, 05:37:31 PM »
  • [+]0
  • [-]0
  • Ma pile je lud sto se mesa uopste! :x

Moj prosli text je vise bio o tome da upozna pojedine sa desavanjima iz trenutne perspektive jednog head admina :x Posto sam jedan od retkih koji ima ftp i brine o serveru kako pre tako i posle velike revolucije sa hakovima.

Napravio sam 3, 4 sajta, portala za EPG svojim parama, EPG CS, ban, boost liste, pare saljem epg-u redovno jos od 2009 god kad sam postao admin, placam mesecima skroz sam fun, paintball, surf i pola knife-a... a ne mogu se umesati u raspravu bez posledice da se neko naljuti ili razocara u mene :x

Bas bzvz :/ Inace ne bih se ni mesao da nije rec o serveru gde sam i JA head admin. Ako kazete da se raspada, problem ovo ono, onda se i ja osetim prozvanim. A trudimo se.

Offline NightcoreReality

• Master of Ceremonies
    • EPG Global Moderator
    • EPG Senior Member
    • *
    • Thank You
    • -Given: 160
    • -Receive: 471
    • NT
    • Awards Shinigami Cinema 4D MFB
      • http://eune.op.gg/summoner/userName=fastshot
      • Awards
    « Reply #243 on: February 23, 2015, 09:51:23 PM »
  • [+]0
  • [-]0
  • Ako se iko trudi oko epg-a to je Nikola (svako pomaže na svoj način i tako doprinosi koliko može, ne prozivam ostale da se ne trude već izdvajam Nikolu kao nekog ko najviše doprinosi razvoju epg-a, ostali svaka čast i vama i bez uvrede :pivo: )  i niko ne bi trebalo da bude razočaran u njega.

Pile ima previše poverenja u sve ljude i to može nekad biti problem, kako vidimo njemu se obija o glavu cela ova situacija..

Samo Jano pretera ga sa tim "Ja sam blago" .. Dobro je misliti za sebe da vrediš ali ne treba se precenjivati. Dana kad si dobila HA znala si oko ftp-a koliko i svaki običan igrač cs-a i ja naravno, i naučili su te pa zato džaba misliš da si bolja od drugih..

Šerujte ljubav

Offline nafeetZ 涅 マユリ

• VIP
    • EPG Experienced Member
    • *
    • Thank You
    • -Given: 77
    • -Receive: 79
    • ด ้้้้้็็็็็้้้้้็็็็็้้้้้้้้็็็็็้้้้้็็็็็้้้้้
    • Awards EPG Retired Staff Novi sad Bleach EPG Booster
      • Awards
    « Reply #244 on: February 23, 2015, 11:55:42 PM »
  • [+]0
  • [-]0

• Offline uros ;

• EPG Global Moderator
    • EPG New Member
    • *
    • Thank You
    • -Given: 385
    • -Receive: 891
    • Awards puja peder EPG Dizajner EPG Staff
      • Awards
    « Reply #245 on: February 23, 2015, 11:58:20 PM »
  • [+]0
  • [-]0

• Offline 4x4=12

• EPG Veteran
    • EPG Experienced Member
    • *
    • Thank You
    • Meowingtons
    • Awards [D] Faraon Premračni PRO LAVA DAJVERS Previse lenj 2 EPG Retired Staff (ljubicasta)
      • Awards
    « Reply #246 on: February 24, 2015, 10:44:12 PM »
  • [+]0
  • [-]0

• Offline splatt

• EPG New Member
    • *
    • Thank You
    • -Given: 3
    • -Receive: 2
      • Awards
    « Reply #247 on: March 03, 2015, 01:58:03 PM »
  • [+]0
  • [-]0
  • Pohvala za kgb.Dexter  :)
    Decko je stvarno okej admin,gledam server boostovan on sam mora da odradjuje posao i pritom sve super radi.
    Dajte coveku bar hook kad vec sam mora sve da radi.

Offline Декстер

• VIP
    • EPG Experienced Member
    • *
    • Thank You
    • -Given: 1178
    • -Receive: 252
    • Awards EPG Graber 2 Dexter Arsenal
      • Awards
    « Reply #248 on: March 03, 2015, 02:11:30 PM »
  • [+]0
  • [-]0
  • Ма не треба ми хук :) Него не могу све сам да гледам кад је сервер попуњен максимално. Можда и погрешим некад али ретко кад :)

Offline 4x4=12

• EPG Veteran
    • EPG Experienced Member
    • *
    • Thank You
    • Meowingtons
      • Awards
    « Reply #249 on: March 24, 2015, 01:28:46 PM »
  • [+]0
  • [-]0
  • Imajte milosti i ugasite server, ako vec ne zelite da brinete o njemu. Bio bi to mercy kill.   :victory:

Offline ZIDAR

• EPG Veteran
    • EPG Senior Member
    • *
    • Thank You
    • -Given: 2296
    • -Receive: 1814
    • Awards EPG Car [D] Kyokushinkai PRO LAVA DAJVERS EPG Staff
      • Awards
    « Reply #250 on: March 26, 2015, 03:00:22 PM »
  • [+]0
  • [-]0
  • Znate kako kazu: ko na banderi visi - zlo ne misli. :D

Izvinjavam se svim ostecenima u banderasevo ime, to mu je profesionalna deformacija. Bandere nisu ono sto su nekad bile. Sad su visoke pa je vazduh redji tamo gore, mozak ostaje bez kiseonika i smanjuje se. Savremenije su, pa ima vise zica i covek se lako zabuni u tom haosu i izubi razum. :D

Budjavi, konju matori, nemoj se sluziti tako ostrom retorikom. Ubuduce svoje kritike upucuj tako da nikog ne napadas licno. Onda ti oni koji se osete prozvanim odgovore istom merom - sto je takodje pogresno, i tako u krug.

I vi ostali koji pratite njegove stope i krijete se u njegovoj senci, pa ste odjednom postali hrabri - necu vise da cujem omalovazavanja tipa "moze tata da ti bude", "slusaj starije" i slicno. Pile je, na primer, dosta mladji od mene, pa je opet cesto on u pravu a ne ja, i na kraju uradimo po njegovom jer je tako pametnije. Ako sam ja stariji ne znaci da sam uvek u pravu. Jako je ruzno upucivati kritike tako niskog profila. To vise govori o vama nego o osobi koju pokusavate da ponizite.

Moramo postovati jedni druge. Niko na poziciju head admina ili administratora, ili GM-a nije dosao nezasluzeno. Svi smo muda oteglili za EPG. Govorim i o bivsem i o sadasnjem rukovodstvu, jer i bivse rukovodstvo smatram delom jedne velike ekipe zahvaljujuci kojoj EPG opstaje i razvija se. I svi zelimo najbolje EPG-u. Problem nastaje u tome sto zelimo dobro na razlicite nacine. Kada nam se misljenja suprodstave ne smemo sebi dozvoliti ovakve gluposti. Ne krivim vas jer sam i ja u proslosti mnogo puta pravio iste greske. Zato me poslusajte. Moramo biti pametniji i ne spustati se na nivo licnih uvreda i prepucavanja, jer to je jedini nacin da opstanemo i da budemo community za primer drugima.

Od sada pa nadalje samo konstruktivne kritike. Nemojte samo da kritikujete: ne valja ovo, ne valja ono, kriv je ovaj, kriv je onaj. Predlozite i neko pametno resenje.

Offline 4x4=12

• EPG Veteran
    • EPG Experienced Member
    • *
    • Thank You
    • Meowingtons
      • Awards
    « Reply #251 on: March 26, 2015, 08:29:43 PM »
  • [+]0
  • [-]0
  •  :D

Zar nisam predlozio pametno resenje??

Skapiraj da, cak ni kad ih ovako ostro kritiuje neko kao ja, da se ni tada nista ne promeni. Ali bukvalno *nista*. Kako bi onda reagovali na prijateljski ton - e nije vam los server, moze i bolje ali okej ste mi vi njanjanja i trudite se. Niko se ne trudi, samo se tako pise ovde.

Ti bi valjda bolje od vecine trebao da znas kako je bilo onda (kada je neko stvarno i brinuo o najfu) a kako je sada. Zasto ''postovati'' nekoga ko je toliko srozao kvalitet svega??

Offline Bullseye

• VIP
    • EPG Experienced Member
    • *
    • Thank You
    • -Given: 210
    • -Receive: 217
    • Extreme Pro Gaming
    • Awards EPG Retired Staff Nislija Ne razumem . EPG grobar 2
      • Awards
    « Reply #252 on: March 26, 2015, 08:48:47 PM »
  • [+]0
  • [-]0
  • Ja nikad nisam dobio warn.
    Jel mogu jedan warn? hvala
    /edit
    stigao warn, blagosloven bio ko god da si!
    « Last Edit: March 26, 2015, 08:53:06 PM by King »

Offline Djene

• EPG Veteran
    • EPG Experienced Member
    • *
    • Thank You
    • -Given: 168
    • -Receive: 424
    • Awards EPG Staff EPG Donator
      • Awards
    « Reply #253 on: March 26, 2015, 09:00:28 PM »
  • [+]0
  • [-]0
  • :D

Zar nisam predlozio pametno resenje??

Skapiraj da, cak ni kad ih ovako ostro kritiuje neko kao ja, da se ni tada nista ne promeni. Ali bukvalno *nista*. Kako bi onda reagovali na prijateljski ton - e nije vam los server, moze i bolje ali okej ste mi vi njanjanja i trudite se. Niko se ne trudi, samo se tako pise ovde.

Ti bi valjda bolje od vecine trebao da znas kako je bilo onda (kada je neko stvarno i brinuo o najfu) a kako je sada. Zasto ''postovati'' nekoga ko je toliko srozao kvalitet svega??

Kazes da se niko ne trudi, a pile je em pola svojih para, em pola svog vremena posvetio EPG-u i unapredjenju. Ako kiritikujes kritikuj one koji zasluzuju (ako ih ima)..

Offline 4x4=12

• EPG Veteran
    • EPG Experienced Member
    • *
    • Thank You
    • Meowingtons
      • Awards
    « Reply #254 on: March 26, 2015, 09:40:07 PM »
  • [+]0
  • [-]0
  • A zbog cega mora sam?? Okruzio se ekipom koja ne zeli da ucestvuje u tome (placanje servera)? Ili mozda zbog osobe koja je head tek da bi se zvala - head, i koja bukvalno ne mrda??

On brine o serveru sam jer je dozvolio da mu svi ostali to prepuste.

Nekada smo imali Velju koji je to sve sam radio, ali Velja bio je lud. Klinicki.  :D