0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Slazem se sa piletom, druga vremena, ludja deca itd. to sve stoji, ali me zanima samo jedna stvar.Zasto svaku kritiku na rad head admina, aktivnost ili neaktivnost ostalih admina svodite na recenicu tipa "Ako ti se ne svidja idi, vrata su ti otvorena". Tako je neko meni jednom prilikom napisao imas logout i idi. Ovakvim nacinom se nece resiti problemi, samo ce se ostati bez ljudi, i nemojte reci jedan covek manje vise.Nebitno je kako je on napisao, mozda je bio nervozan pa je napisao tako, al sto je bitno nema psovki, uvreda ima ali u granicama normale(bar po mom misljenju).Za neaktivnost nije mislio ni na koga konkretno nego na ceo admin tim, nije problem neaktivnost admina nego vrlo mali broj admina, pa onda admini i sto su aktivni ne primeti se zato sto je u vecini dana server bez admina.Ovom prilikom cu da pohvalim test i regularne admine zato sto se trude da budu na serveru i da odrze red i mir koliko god je to moguce.
Zar nisam predlozio pametno resenje??Skapiraj da, cak ni kad ih ovako ostro kritiuje neko kao ja, da se ni tada nista ne promeni. Ali bukvalno *nista*. Kako bi onda reagovali na prijateljski ton - e nije vam los server, moze i bolje ali okej ste mi vi njanjanja i trudite se. Niko se ne trudi, samo se tako pise ovde.Ti bi valjda bolje od vecine trebao da znas kako je bilo onda (kada je neko stvarno i brinuo o najfu) a kako je sada. Zasto ''postovati'' nekoga ko je toliko srozao kvalitet svega??