0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: SonyV on July 28, 2012, 11:21:46 AMBilo bi jako lepo kada bi admin usao na server samo jednom u god bar toliko...
Bilo bi jako lepo kada bi admin usao na server samo jednom u god bar toliko...
Quote from: feel like a cow on July 28, 2012, 04:35:10 PMQuote from: SonyV on July 28, 2012, 11:21:46 AMBilo bi jako lepo kada bi admin usao na server samo jednom u god bar toliko...AHHAHAHAH Nemam osnova!? e decko evo juce vam je bio pun server nekakav Klempa upali speed i isprazni server samo tako...danas je bilo speedera ceo dan dok admin Beogradska unija nije usao....ja ne znam sta ti to sanjas da ulazis po sat vremena na server ja kad god udjem speed je normala.Ako neko misli da lazem RESPECT za njega znaci ne znam sto bih lagao da je server u haosu???Ako mi ne verujete pitajte bilo kog stalnog igraca sa servera Ali posto ja nemam osnova ja se izvinjavam...P.S: Grafik je dovoljan dokaz 20 igraca pa 3 cao dovidjenja...
Ja sam banovan zato sto sam imao speed,1 igrac je sa speedom pola sata ubijao nas koji nemamo i onda sam ja ukljucio na 2 minuta da ga kill kada je admin usao on je pobjegao a ja dobio perm ban nikad nisam koristio speed samo ta 2 minuta.A ja neznam kako post na forumu a hocu nazan na server jer mi je omiljeni.
Ukoliko nemas prijavu za nekog admina kao sto sam i pre rekao nemas razloga vise da pises ovde... Lepo sam rekao da se ovde prijavljuju admini pojedinacko a ukoliko mislis da ces bolje da radis posao od vecine ovde dacu ti admina pa da vidim kolko ces ti da budes na serveru... Ukapiraj neke stvari leto je lepo vreme ribe po gradu bazeni otoreni sezona odmora idu ljudi na more nisu tolke budale da sede pored kompa ceo dan i da trace vreme na igrice.... Bilo ili nebilo admina citera ce uvek biti tako da budem li video jos jedan ovako bzvz post sledeci ko postavi dobija warn pred ban .... I moji admini rade kako treba razumem ja sto nema admina na serveru ali takva je situacija kakva je sta da se radi... Igraj kad udje citer pozovi nekog ko je dostupan uzmi od nekih admina skajp ako se bas tolko cimas i pozovi ih da banuju... Sto se tice davanje admina na steam videcemo odredjenima da damo zbog ovakvih situacija.... Toliko....