Žalbe na rad admina - page 9 - EPG Knife Arena [R.I.P Flutist] | 193.104.68.45:27023 - Extreme ProGaming
hostility
hostility
hostility
hostility
hostility hostility

Author Topic: Žalbe na rad admina  (Read 89112 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline SonyV

• EPG New Member
  • *
  • Thank You
  • -Given: 0
  • -Receive: 0
    • Awards
Re: Zalba na rad admina
« Reply #120 on: August 06, 2012, 07:27:10 PM »
  • [+]0
  • [-]0
  • Bilo bi jako lepo kada bi admin usao na server samo jednom u god bar toliko...

AHHAHAHAH Nemam osnova!? e decko evo juce vam je bio pun server nekakav Klempa upali speed i isprazni server samo tako...danas je bilo speedera ceo dan dok admin Beogradska unija nije usao....ja ne znam sta ti to sanjas da ulazis po sat vremena na server ja kad god udjem speed je normala.

Ako neko misli da lazem RESPECT za njega znaci ne znam sto bih lagao da je server u haosu???
    Ako mi ne verujete pitajte bilo kog stalnog igraca sa servera ;)
    Ali posto ja nemam osnova ja se izvinjavam...

P.S: Grafik je dovoljan dokaz 20 igraca pa 3 ;) cao dovidjenja...

Offline eQuilibriuM.

• EPG Active Member
    • *
    • Thank You
    • :trollface:
    • Awards EPG Retired Staff
      • Awards
    « Reply #121 on: August 06, 2012, 08:25:01 PM »
  • [+]0
  • [-]0
  • cao dovidjenja i tebi. zato sluzi forum, na kome uvek ima nekog, ili msn/skype/fejs od nekog admina. ne ponasaj se kao nezrelo dete, a ukoliko jesi, bilo bi mi mnogo jasnije.

Offline feel like a cow

• EPG Veteran
    • EPG Active Member
    • *
    • Thank You
    • -Given: 1
    • -Receive: 114
    • Holly cow!
    • Awards EPG Staff
      • eRepublik
      • Awards
    « Reply #122 on: August 06, 2012, 10:52:40 PM »
  • [+]0
  • [-]0
  • Bilo bi jako lepo kada bi admin usao na server samo jednom u god bar toliko...

AHHAHAHAH Nemam osnova!? e decko evo juce vam je bio pun server nekakav Klempa upali speed i isprazni server samo tako...danas je bilo speedera ceo dan dok admin Beogradska unija nije usao....ja ne znam sta ti to sanjas da ulazis po sat vremena na server ja kad god udjem speed je normala.

Ako neko misli da lazem RESPECT za njega znaci ne znam sto bih lagao da je server u haosu???

« Last Edit: August 06, 2012, 10:55:29 PM by feel like a cow »

Offline YFCB

• EPG Active Member
    • *
    • Thank You
    • -Given: 28
    • -Receive: 35
    • Furam giju i neprobojni sako.
    • Awards EPG Weed Blue Union 1994 EPG Retired Staff EPG Donator
      • Awards
    « Reply #123 on: August 07, 2012, 12:38:16 AM »
  • [+]0
  • [-]0
  • pa ja usao na srv ne znam koga prvo da ban njih 2-3 speed :/ jednog banujem ostali gase.  :-[

Offline ZIDAR

• EPG Veteran
    • EPG Senior Member
    • *
    • Thank You
    • -Given: 2296
    • -Receive: 1814
    • Awards EPG Car [D] Kyokushinkai PRO LAVA DAJVERS EPG Staff
      • Awards
    « Reply #124 on: August 07, 2012, 01:29:57 AM »
  • [+]0
  • [-]0
  • Ovi citeri vec postaju ozbiljan problem. Evo, javio mi se jedan na PM, unija ga je lepo banovao zbog speed-a. Odgovorio sam mu da popuni zahtev za unban, pa nek Pile i NaNo vide sta ce s njim...

Shadow:
    Ja sam banovan zato sto sam imao speed,1 igrac je sa speedom pola sata ubijao nas koji nemamo i onda sam ja ukljucio na 2 minuta da ga kill kada je admin usao on je pobjegao a ja dobio perm ban  :( nikad nisam koristio speed samo ta 2 minuta.A ja neznam kako post na forumu a hocu nazan na server jer mi je omiljeni. :(

Offline Bhopz.

• EPG Veteran Member
    • *
    • Thank You
    • -Given: 51
    • -Receive: 66
    • Awards EPG Retired Staff EPG Dubstep EPG Anime
      • Awards
    « Reply #125 on: August 07, 2012, 12:50:09 PM »
  • [+]0
  • [-]0
  • jedino moze ovako, da unija ili bilo ko, dobije admina na steam ( ako vec nema ), udje pod drugim nickom, pobanuje citere, i posle normalno igra. ( ovo je moje iskustvo sa hns-a, koje je upalilo vise puta, jer cim dodjem sa nikom Bhopz. prazan server.. )

Offline The OnLy OnE Koljach

• EPG Experienced Member
    • *
    • Thank You
    • -Given: 1
    • -Receive: 11
    • Awards EPG Retired Staff EPG Professional EPG Anime EPG Legend
      • Awards
    « Reply #126 on: August 07, 2012, 02:54:35 PM »
  • [+]0
  • [-]0

Ukoliko nemas prijavu za nekog admina kao sto sam i pre rekao nemas razloga vise da pises ovde... Lepo sam rekao da se ovde prijavljuju admini pojedinacko a ukoliko mislis da ces bolje da radis posao od vecine ovde dacu ti admina pa da vidim kolko ces ti da budes na serveru... Ukapiraj neke stvari leto je lepo vreme ribe po gradu bazeni otoreni sezona odmora idu ljudi na more nisu tolke budale da sede pored kompa ceo dan i da trace vreme na igrice.... Bilo ili nebilo admina citera ce uvek biti tako da budem li video jos jedan ovako bzvz post sledeci ko postavi dobija warn pred ban .... I moji admini rade kako treba razumem ja sto nema admina na serveru ali takva je situacija kakva je sta da se radi... Igraj kad udje citer pozovi nekog ko je dostupan uzmi od nekih admina skajp ako se bas tolko cimas i pozovi ih da banuju... Sto se tice davanje admina na steam videcemo odredjenima da damo zbog ovakvih situacija.... Toliko....
    « Last Edit: August 07, 2012, 02:56:19 PM by The OnLy OnE Koljach™ 之謎 »

Offline eQuilibriuM.

• EPG Active Member
    • *
    • Thank You
    • :trollface:
    • Awards EPG Retired Staff
      • Awards
    « Reply #127 on: August 07, 2012, 05:49:46 PM »
  • [+]0
  • [-]0
  • OH SNAP

Ukoliko nemas prijavu za nekog admina kao sto sam i pre rekao nemas razloga vise da pises ovde... Lepo sam rekao da se ovde prijavljuju admini pojedinacko a ukoliko mislis da ces bolje da radis posao od vecine ovde dacu ti admina pa da vidim kolko ces ti da budes na serveru... Ukapiraj neke stvari leto je lepo vreme ribe po gradu bazeni otoreni sezona odmora idu ljudi na more nisu tolke budale da sede pored kompa ceo dan i da trace vreme na igrice.... Bilo ili nebilo admina citera ce uvek biti tako da budem li video jos jedan ovako bzvz post sledeci ko postavi dobija warn pred ban .... I moji admini rade kako treba razumem ja sto nema admina na serveru ali takva je situacija kakva je sta da se radi... Igraj kad udje citer pozovi nekog ko je dostupan uzmi od nekih admina skajp ako se bas tolko cimas i pozovi ih da banuju... Sto se tice davanje admina na steam videcemo odredjenima da damo zbog ovakvih situacija.... Toliko....
    « Last Edit: August 07, 2012, 05:50:21 PM by eQuilibriuM. »

Offline 4x4=12

• EPG Veteran
    • EPG Experienced Member
    • *
    • Thank You
    • -Given: 47
    • -Receive: 262
    • Meowingtons
    • Awards [D] Faraon Premračni PRO LAVA DAJVERS Previse lenj 2 EPG Retired Staff (ljubicasta)
      • Awards
    « Reply #128 on: August 08, 2012, 11:29:03 AM »
  • [+]0
  • [-]0
  • Meni je definitivno dosadilo dapo ceo dan budem jedini admin na serveru.

Sledeci put ulazim tek kada primetim da su se admini vratili.

Offline ZIDAR

• EPG Veteran
    • EPG Senior Member
    • *
    • Thank You
    • -Given: 2296
    • -Receive: 1814
    • Awards EPG Car [D] Kyokushinkai PRO LAVA DAJVERS EPG Staff
      • Awards
    « Reply #129 on: August 08, 2012, 12:02:52 PM »
  • [+]0
  • [-]0
  • Sta kukate!? Svi nasi problemi su sada reseni! Dobili smo pojacanje! Dragan Kutlaca postao VIP admin Knife! Cestitamo :D

Offline Bhopz.

• EPG Veteran Member
    • *
    • Thank You
    • -Given: 51
    • -Receive: 66
    • Awards EPG Retired Staff EPG Dubstep EPG Anime
      • Awards
    « Reply #130 on: August 08, 2012, 12:06:01 PM »
  • [+]0
  • [-]0
  • cc, a najboljem najferu ne nudite nista, sramota.

Offline !fReAk 0n A lEaSh!

• And clowns
    • EPG Veteran
    • EPG Experienced Member
    • *
    • Thank You
    • -Given: 317
    • -Receive: 216
    • Profi?
    • Awards EPG Retired Staff EPG Donator EPG Professional EPG Pro
      • Awards
    « Reply #131 on: August 08, 2012, 12:12:58 PM »
  • [+]0
  • [-]0
  • -.-
    « Last Edit: August 08, 2012, 12:13:47 PM by !fReAk 0n A lEaSh! »

Offline Dowla.

• VIP
    • EPG Experienced Member
    • *
    • Thank You
    • -Given: 45
    • -Receive: 68
    • Awards EPG Retired Staff Barbarians 1987
      • Awards
    « Reply #132 on: August 08, 2012, 05:57:43 PM »
  • [+]0
  • [-]0
  • Gubite se ljudi o.O

Evo ja priznajem da me nema na serveru vec 10-ak dana, i rekao sam piletu da me nece biti, zato sto imam zivot, izlazim, idem na more, i ucim zbog polaganja -.- Naravno nastavicu da placam kako bi pomogao komjunitiju, ali necu biti na serveru jos neko vrijeme.

/edit Imao sam i neke probleme sa pingom koje sam upravo sad rijesio, tako da sad cu biti na serveru oko 3-4 sata popodne, i posle ponoci do 2-3.
    « Last Edit: August 08, 2012, 06:28:57 PM by Dowla. »

Offline BubbleSTYLE

• EPG New Member
    • *
    • Thank You
    • -Receive: 1
      • Awards
    « Reply #133 on: August 09, 2012, 03:24:53 PM »
  • [+]0
  • [-]0
  • Do sad nije bilo problema sa adminima jer ih nisam ni video na server, medjutim danas, tacnije prije par minuta dosao je admin PLAVA UNIJA BEOGRAD i bilo je nekih problema koji nisu trebali da se dese.
    krenem da uradim bhop ka protivnickom igracu, on je bio dosta daleko tako da nikako nisam mogao da ga zakoljem a ni da mu smetam.
    Admin me je grabom ubio, tako sam se brzo iznervirao jer pravila nikad ne krsim i napisao sam mu "Sto si me ubio idiote jedan" (tako nesto).
    Posle toga odmah sam dobio kick.
    Moram reci da sam ga sigurno uvredio sto sam mu rekao "idiote" ali isto tako je i on mene sto me je ubio grabom, pa sam malo brze reagovao nego sto sam trebao..
    Vratio sam se na serveru rekao sam mu "oces ti neku zalbu"( nesto tako je bilo), i tako je rekao "ocu" idi na forum i poceo da smara da idem sto pre na forum jer nema on vremena.. sigurno taj admin nema 15god ( bar po njegovom ponasanju sam to zakljucio ) ali to nije ni bitno, nego nije lijepo od jednog admina tako da postupi prema igracima koji postuju pravila na serveru i kad nema admina ( a to je 23/7)
    Za sve ovo nemam ss ali Vi sigurno mozete pogledati tamo na admin logo-e kako i sta je bilo..
    Poslije nekoliko minuta isti admin banuje clana sa ovim razlogom:

Ovo sam najvise napisao zbog njegovg "Kur**nja". ali svejedno stojim iza svojih reci da admin ne radi svoj posao kako treba i zbog toga sam sve ovo napisao.
    Ali ako je platio admina onda ce ovo kao da niste citali to znam, jer se to desava skoro kod svakog komjunitia. a ako je zasluzeno dobio onda ce dobiti suspendiju ili da mu se admin oduzme.
    Unaprijed Hvala.

Offline YFCB

• EPG Active Member
    • *
    • Thank You
    • -Given: 28
    • -Receive: 35
    • Furam giju i neprobojni sako.
    • Awards EPG Weed Blue Union 1994 EPG Retired Staff EPG Donator
      • Awards
    « Reply #134 on: August 09, 2012, 03:30:44 PM »
  • [+]0
  • [-]0
  • bravo za ovaj sastav. tako je imam 8 godina provalio si me jebiga.....
    ovaj yanko je banovan na samo 60 minuta razlog majmune mali jer me je psovao kad sam ga ubio jer je krsio pravila. a ti si dobio odgovarajucu kaznu nema potrebe da se zalis...  :cio:

hostility
    hostility
    hostility
    hostility