0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Ukoliko nemas prijavu za nekog admina kao sto sam i pre rekao nemas razloga vise da pises ovde... Lepo sam rekao da se ovde prijavljuju admini pojedinacko a ukoliko mislis da ces bolje da radis posao od vecine ovde dacu ti admina pa da vidim kolko ces ti da budes na serveru... Ukapiraj neke stvari leto je lepo vreme ribe po gradu bazeni otoreni sezona odmora idu ljudi na more nisu tolke budale da sede pored kompa ceo dan i da trace vreme na igrice.... Bilo ili nebilo admina citera ce uvek biti tako da budem li video jos jedan ovako bzvz post sledeci ko postavi dobija warn pred ban .... I moji admini rade kako treba razumem ja sto nema admina na serveru ali takva je situacija kakva je sta da se radi... Igraj kad udje citer pozovi nekog ko je dostupan uzmi od nekih admina skajp ako se bas tolko cimas i pozovi ih da banuju... Sto se tice davanje admina na steam videcemo odredjenima da damo zbog ovakvih situacija.... Toliko....
Nisam u potpunosti razumeo razlog slapa sa grabom ali posto si rekao "Sto si me ubio idiote jedan" to je meni dovoljan razlog za kik a cak i ban... I verovatno je imao razloga za grab jer nije mlad admin zna odlicno kako se adminise odavno je tu... Objasni lepo sta se desilo ako je on pogresio obraticemu se paznja na to... Ban ce da istekne tako da ne moras da brines... I sta god da ti uradi admin nikako ali nikako ne smes da vredjas admina lepo mozes da pitas zasto sam killovan ili zasto si me grab nisam nista uradio i on ce ti na miran nacin objasniti u cemu je stvar... Koliko sam razumeo radio si bhop ka igracu sad ne razumem jel ispred tebe ili pored bio tvoj igrac i klali su se ili je bio sam o.O... Ukoliko je bio sam ok a ako je neko imao sa njim onda je admin pretpostavio da si krenuo 2v1 sto je i logicno isto tako bi i ja postupio... Stani u red i cekaj radi bhop na otvorenom gde se ne kolju ne ometaj igru.... Toliko
nisam znao da je dozvoljen ban za cfg, koliko se secam ja sam zbog toga dobio svoj prvi i jedini minus. osim ako mi niste dodali za ne placanje, ne pojavljivanje, za nanovo seksualno opredeljenje i slicno.
bilo je i vreme, sad cu da ih kidam.